Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atakamaa

mógłby mi ktoś sprawdzić opowiadanie z angielskiego, bo na pewno mam błędy

Polecane posty

Gość Atakamaa

:( Proszę, bardzo mi na tym zależy, starałam się I looked out of the window and i saw dark clouds. The wind blown very strong. People walked, boys and girls played voleyball on the sports field and children ran. I was very sleepy and I had headache. Suddenly on my window sill I saw pack.( w sensie że ten wiatr przywiał tą paczkę na ten parapet, ale nie wiedziałam jak to napisać) I opened the window and took this pack. I was very curious - what is in this orange, light pack, so i opened it. I brought out money. There was a hundred thousand dollars. I vas very suprised, I didn't know what i should do. I thought that i can buy beautiful, small house in the USA. I was very happy... but suddenly i woke up and saw that I'm on the bed

Gość są błędy

Gość 2 i 3 zdanie zmień na
past continuous

Gość Atakamaa
a czemu na past continuous?

Gość spec.... jewjeje
i looked out the window and saw dark clouds. The wind blew very strongly. I saw people walking, boys and girls playing voleyball, on the sports field, and children running. I was very sleepy and I had a headache. Suddenly I saw a pack, which wind must have blown onto my window sill. I opened the window and took the pack inside my bedroom. As I was very curious about its content i opened it. There was a hundred thousand dollars in it. I was very suprised, I didn't know what i should do with it. I thought that i could buy a beautiful, small house in the USA. I was happy, but suddenly i woke up and realised that i was in my bed and it was just a dream.

Gość spec.... jewjeje
nie musisz dziękować :classic_cool: 🖐️

Gość swoją drogą
to gówno kupisz za 100 tys dolarów :p chyba samochód

Gość behati
Spec...to było bardzo piękne-ale na przyszłość - czy myślisz, że to pomoże w nauce tej pani...?

Gość spec.... jewjeje
chyba nie . ale przyszłości nie ma zrujnowanej, nie? 😭 następnym razem jej nie pomogę. 😠🖐️

Gość Atakamaa
no oczywiście że dziękuje:*

Gość atakamaaa
trzeba bylo dokonczyć zdanie że wyjrzałam przez okno i ... a zupełnie nie miałam pomyslu co napisac i tak wymyślilam o tych pieniadzach