Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

Nozesz cholera jasna co to moze byc????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

pisalam tutaj topik rano dla wtajemniczonych, kupilam karte graficzna do laptopa i wszystko powinno dzialac, wrecz smigac, star karta mi sie spalila, moi kumple mi ja zainstalowali niby bylo ok ale na drugi dzien pojawily sie takie czerwone kreski na calym kompie tak jakby ktos rysowal w paincie, wiec zanioslam do salonu , naprawili powiedzieli ze cos tam kumple zle zamocowali i ze powinno byc dobrze, no i bylo dobrze ale tylko do dzisiaaj rano potem znowu to samo identyczne linie, wiec zanioslam do salonu spowrotem a oni rozkladaja rece bo wszystko jest okey i nie wiedza co dalej z tym robic.......... nozesz kurwa to do kogo mam w koncu pojsc???/ skoro specjalisci nie wiedza acha no i laptop sie juz nawet nie wlacza... moze ta karta jest trefna? z ebaya... ale mowia ze nie...

Gość mogła być trefna
ale też może laptop był wadliwy ?

laptop jest dobrej firmy mama go rok fujitsu siemens amilo zalamana jestem, bo jak oni nie naprawia to dupa zimna:( a tyle kasy wybulilam

Gość w jukej to tane jak barszcz
a jeśli karciocha Ci się spaliła to poważnie oddaj na gwarancji jak możesz .

a jakie to ma parametry? wyglada jak notebook... ehh moj byl okey lubilam go nieby nighy sie nic nie psulo a kupilam go za prawie 900f teraz jest wart kolo 200f no a za sama karte zaplacilam 120f jeszcze utargowlalam

ale mnie dzisaij nabuzowlao ze zlosci :( chyba musze go sprzedac ale kurwa zeby choziaz dzialal

Gość 900 funtów
co to za komputer był :/ . Co Ty na nim wyrabiasz .W dell i hp można sobie dokupić gwarancję na wybrane modle np na 3 lata. A te co podałem to takie kieszonkowe kompy małe ale tanie i działają nieźle.

kupilam go rok temu tak tyle az kosztowaly wtedy a teraz to sama nie wiem co juz robic bo kompa potrzebuje bo bede pisac prace na studiach wie musze miec.. takie zycie :(

Gość spróbuj wyjąc baterię
i odpalić go na samym zasilaczu.

Gość informatyk bez kobiety
Rok temu można było swobodnie kupić Dell inpsirion 1525 za 300 funtów taki ze zintegrowaną grafiką , vista core 2 duo itd.

wiem troche za pozno sie obudzialm bo teraz stracilam kupe kasy bylo go sprzedac wczensiej i kupic cos innego fakt zxe taki komp dobrze chodzi jesli chodzi o gry czy programy nic ide po piwo moze mi przejdzie :) 🖐️

Gość Beatka sdsd
a chyba wiem o co chodzi. tez tak miałam tylko czarne- białe. spróbuj poruszać ekranem góra dół. ale to wina wentylatora czy coś hm, wiem ze tam w tych fujitsu jest jakas jedna zła część która trzeba wymieniać, chyba wiatrak czy coś, jak będe wiedziała dokładniej to napisze

Gość fujitsu siemens to szajs
:o

mówię CI spróbuj go bez baterii odpalić , może coś z nią nie tak . Na drugi raz będziesz rozważniej dokonywać zakupów :)

gdyby padła taśma od matrycy to by się komputer włączył tylko było by czarno. A można go zawsze na testy podłączyć do monitora przecież ma wyjście wideo.

beatka dziekuje slicznie :) wlasnie to wiatrak byl zapchany kurzem i ten kurz sie zajaral no i spalil karte bo na kolanach go trzymalam caly czas i nie bylo przewiewu wiec moze to wentylator zauwazylam ze wentylator chodzi bardzo wolno i cicho nie tak jak kiedys dzieki wszystkim :) 🖐️

informatyk>>>>>>>>>>> jutro mam go odebrac z serwisu bo prosilam blagalam zeby jeszcze sprawdzili wiec zobacze mimo ze szans nie dali ..

🖐️ 🌻 Piję siódmą Perłę Mocną i nie mam pomysłu co to może być więc Ty po jednym piwku raczej też nie wymyślisz :P Pamiętam jak kiedyś wymieniłem kartę graf. w stacjonarnym kompie i miałem 32 kolory a po resecie nie chciał się włączyć to okazało się, że to problem z Windowsem... tylko, że to był Win 98SE (i w roku 2000 to się działo) :o

Gość jak na siodma perelke
mocna to niezle Ci idzie pisanie

Jeśli chodzi o kurz w wiatraku , to on się nie zapali , a jedynie płyta się może przegrzać , w laptopach przeważnie wiatrol jest na procesorze , tzn chłodzi procesor i ew jakiś chip.

hej blokers>>>>>>>>>>>>> juz wrocilam od sasiadow no te perelki obalilam hehe :) tak mam wlosy krotsze niz na focie, mam do lokcia czyli krotsze o jakies 2 cm, jutro moze zrobie fote to bedziesz mial juz 199 razem :) wszystkich no do kolekcji nie?:P