Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xsandrus

zauroczenie lekarzem

Polecane posty

Gość Xsandrus

Witam, pomóżcie mi, zauroczyłam się w lekarzu i nie wiem co mam zrobić , nie mogę przestać o nim mysleć a nie mam za bardzo odwagi zrobić "krok" więcej, póki co nie będę mieć u niego zadnej wizyty ale mam do niego tel i maila. Napisac mu coś? nie chodzi mi o łożko czy o to aby mieć go za męża, chciałabym poprostu spotkać się z nim na kawie i pogadać, poprostu poznać go.... obrączki nie widziałam a wiekowo jest chyba z 10-15 lat starszy. Nie mogę przestać o ni myśleć :(

Gość Xsandrus
ale co mam mu napisać? żeby to nie wyglądało na narzucanie się ale też żeby dało cos do myślenia ? pewnie takich maili dostaje sporo i pomyśli że to kolejna co nie ma nic innego do roboty :/

Gość Xsandrus
facet taki sam jak wszyscy ... no ale wiadomo że poznało się go jako pacjent- lekarz a nie na wakacjach na plaży

Gość nie rób z tego
wielkiego halo

Gość Xsandrus
dla ciebie to wielkie halo a dla mnie duży problem , chciałabym do niego cos napisać ale nie wiem co i nie chce zrobić z siebie wariatki a nie potrafię rozsądnie myśleć

Hehe laska, ja leżałam w szpitalu i mnie prowadził taki blondynek piękny, młody był bo chyba stażysta, ja młoda bo mam 18 lat, to wiesz do czego się posunęłam ? Udawałam, że mi bóle wróciły , ale tylko jak on miał dyżur, a że chorobę wrzodową dwunastnicy mam to wiesz :D Ogólnie to mi przeszło jak przeszedł na inny oddział :D:D:D I wyszłam, szukałam go na nk, oczywiście bez skutku, ale nie powiem, gdybym była sama na sali to...hehehe :D Napisz, ja sobie w morde pluję, że nie zagadałam. Ale nie powiem jak mnie badał to hohoh...:P Pozdrawiam

Gość Xsandrus
Everly no ja właśnie nie chcę sobie pluć w mordę za to że nie napisałam do niego bo kto wie.... ;) ale nie mam zupełnie pomysłu co mu napisac! on mnie pewnie zapamiętał jak setki innych pacjentek a ja mam mu napisac czy sie ze mna spotka na kawie bo przecież jest tylko facetem ? wogóle po co tacy fajni lekarze istnieją :P , ciesze się że chociaż mam do niego jakiś kontakt ale odwagi to mam zero :/ , oj zgłupiałam