Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie siedze

Piatkowy wieczór ...

Polecane posty

Gość tak sobie siedze

Jak wam mija wieczór ? Ja przy komputerze czytam bzdurne porady i zastanawiam się czy jestem w stanie przełamac się i zdobyc jakas dziewczyne ... Pozdrawiam

Gość resocjalka
nawet nawet- nie myśle

Gość mija pracowicie
nie czytaj porad tylko uruchom komunikator i dzialaj :)

U mnie tak sobie. Pierwszy dzień na prochach i jakoś tak... dziwnie. Poszedłbym do Pubu ale nie mogę już się napić i długo przy psychotropie się nie napije :o

Gość samotni faceci samotne kobiety
ehh....

Gość takie zycie

Gość tak sobie siedze
Po co mi dziewczyna ? A po to żeby sie inaczej poczuc , zeby w koncu moc z kims szczerze i otwarcie porozmawiac, zeby bylo inaczej niz dotychczas. Chetnie w koncu bym zamienil vodke z kolegami na spacer z dziewczyna ...

Na razie pierwszy dzień, jeśli zobaczę po tygodniu, że nie ma sensu to odstawię

Początki afektywnej dwubiegunowej depresji. Ten lek ma ustabilizować mój nastrój aby potem pójść na psychoterapię. Ale mam chyba wrażenie, że wszelkie choroby zaczynam sobie wmawiać :o Gdy wyjdę na dwór, ze znajomymi jestem to normalnie się zachowuje, samopoczucie mam świetne ale jak tylko w domu siedzę to już tysiące negatywnych myśli i beznadzieja :o

Gość tak sobie siedze
ladaco jestes głupi i tyle mam ci do powiedzenia

Gość tak sobie siedze
Rzeczywiście , ale nie ma się co dziwic. Tak juz bywa (miedzy innymi u mnie) ze jak sie wali to sie wali i jak sie nic nie ukladalo tak sie dalej nie uklada. I jak to dzwignac na trzezwo ...

Gość tak sobie siedze
To oczywiscie podszyw. Kur... mam podobnie , w towarzystwie ok , ale w domu przytlacza mnie samotnosc i za duzo mysle. Chcialbym w koncu cos zmienic w swoim zyciu , ale nie mam odwagi i moze wiary w siebie...

DDA współczuje tobie, zyce szybkiego powrotu do równowari psychicznej ,choć jak patrze z perspektywy na tego kogoś to do długo zostaje w czlowieku ty pomarańczowy kundlu zamilcz:P

Gość mniemijatakże
już siękończy DZIĘKI BOGU, ale dziś postanowiłam mówić bratowej DZIEŃ DOBRY PANI jak przyjdzie i żałuję jak diabli że od razu tak nie mówiłam. Ale bogata kurwa miała mieć - miliony, a dziś widzę, że ona ma miliony, ale wszy w dupie. Czy tam w macicy. :(

Oj nie da się dźwigać na trzeźwo. W weekend trochę dziabnąłem kielichów wina i butelek piwa. Wszystko stawało się prostsze, przyjemny ten żywot się stał. Ale alko przestało działać to i przygnębienie wróciło nawet z większą siłą :(

Gość mniemijatakże
Jak przyjdę gdzieś czy coś to zawsze dzien dobry pani i panu i nie chcę , nie chcę skurwiałego złodzieja i złodziejki widzieć. Jezu co za skurwiałe złodzieje mnie otaczają. Chciwe, zboczone, zakłamane. Normalnie dostałam takiej ODRAZY do słowa rodzina, że pojęcia nie macie. Takie GÓWNA to są a nie rodzina. To wszystko poronione płody powinny być. Takie skurwielce , że tylko pistolet kupić i wystrzelać chujczyska ludzkie. AMEN :( Albo wyjechać i więcej skurwieli nie widzieć. AMEN :( Ale byłam głupia mówię wam. Co za chuje :(

Ladaco Dzięki, jestem tego świadom, że przeszłość we mnie będzie siedzieć długo. Ale chce wreszcie normalnie żyć. Bez stresu, pewny siebie być i swoich działań.

Gość tak sobie siedze
Wszystko jest takie pojeb... nie wiem moze to sie wszsytko kiedys odmieni ?

Tak sobie siedze Siedzenie w czterech ścianach z własnymi myślami przytłacza. Tylko najgorzej, że My o tym wiemy a nie możemy się zmusić do wyjścia :o

Gość tak sobie siedze
choruje na schizofrenie

DDA ty chyba przyjołes odwrotną wersje leczenia tego co trzeba bo ta osobe co ja znam ..to ja zycie zbiło ale ona błedów rodziców nie popełnia od nowa :)

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Mam brata skurwiela i bratową skurwielkę. Dzien dobry Panstwu i koniec, nie? I do widzenia i swoje mieszkanie GDZIEKOLWIEK z dala od skurwiałego złodziejstwa. Ale małzeństwo - skurwiałe zboczeństwo i złodziejstwo. Wielkie małzeństwo - gównem w to! Moczem w to! I tyle o tym myślę i niech se piorą do końca zycia Wielmożne Złodziejstwo z Kanady. Gówna nie ludzie. Chuje nie ludzie. Kanalie. Złodzieje. Szuje Zera świnie. Miernoty. Gnoje. KŁAMCY! To moja rodzina i ich nienawidzę z całego serca. AMEN :(