Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violka27_27

Co znaczy ten dziwny sen ?

Polecane posty

Gość violka27_27

Idę ulicą i obok mnie widzę przechodzi starsza babcia (siwa) i błaga ludzi o pieniądze, wówczas ja do ten babci mówie: babciu chodź i dałam jej pieniądze (czułam przy tym wzruszenie) aha a jak szukałam tych pieniędzy to szukałam ich w plecaku - otworzyłam plecam a tam pełnom papierowych 50,- zł, ale pamiętam, że w tym śnie wydawało mi się, że to jest mało (pewnie odnośnie tego, że moja pensja mnie nie satysfakcjonuje), ale to jeszcze nie koniec tej historii. Wtedy jak wręczyłam jałmużnę tej babci ona z lewej strony szepnęła mi do ucha: "spotka cię wielkie szczęście", później widziałam ją z mojej prawej strony, tak jakgdyby z zaskoszenia ugryzła moje prawe przedramie, tak jakgdyby markowała, że chce ugryźć moje przedramie. I to koniec snu. Co może znaczyć?? Moja obecna sytuacja życiowa jest taka: nie mam chłopaka, a pieniądze są mi już obojętne, bo i tak jestem obecnie nieszczęśliwa

Gość grillepit
tak jak babcia powiedziala, spotka cie szczescie moze faceta fajnego poznasz?

Gość violka27_27
do góry

Gość violka27_27
ale ja już straciłam na to nadzieję.........

Gość wróż Hobosław
oznacza on ze rychło czeka Cie rozwolnienie:o Twój rzadki stolec może sparaliżowac ruch uliczny wiec dla dobra społecznego nie wychodź w najbliższych dniach z toalety

Gość viola27_27
do góry może ktoś sie wypowie - czuję sie zdesperowana

Gość grillepit
dlaczego stracilas na to nadzieje? jestes brzydka? glupia? czy moze gruba? a moze czujesz sie zakompleksiona? czy o co chodzi?

Gość viola27_27
do góry

Gość hjkhkk
Może to oznaczać, że twoja sytuacja materialna się pogorszy. Boisz się też pewnych ludzi, ich nieprzychylności. Tak zrozumiałem ten sen.

Gość violka27_27
właśnie, że na odwrót: mój były chłopak mówił mi, że "jestem szalenie atrakcyjna", ale mimo tego czuję, że chyba mam w sobie coś wewnętrznego co odstrasza i to mnie dołuje......... :(

Gość violka27_27
hjkhkk ---> dzięki za wpis, a co sądzisz o tym co powiedziała mi we śnie babcia?

Gość violka27_27
nie wiem czy to ma znaczenie, ale na jawie, zdarza mi się dawać jałmużnę (właściwie prawie zawsze gdy ide sama, bo wstydzę się co ktoś by sobie pomyślał o mnie) i druga kwestia, że rzeczywiście wręczanie żebrakom jałmużny mnie wzrusza bo wyobrażam sobie, że daje ją Jezusowi (chyba już mi totalnie odbija:(

Gość violka27_27
do góry

Gość grillepit
dlaczego byly? on odszedl od Ciebie czy Ty od niego? Wy kobiety to dziwne jesteście.. zawsze szukacie czegoś na usprawiedliwienie. Że chyba mam coś w sobie... a może nie masz? ! ?! Pozytywne myślenie to 90% sukcesu.

Gość violka27_27
nie chce się zagłębiać w to dlaczego odszedł, było minęło. , tylko zastanawiałam sie czy coś dobrego mnie spotka odnośnie tego snu

Gość violka27_27
do góry

Gość violka27_27
do góry

Gość grillepit
ja mam rozne sny.. i jakbym mial owy sen.. to prawdopodobnie na moj jezyk przetlumaczylbym sobie go tak: znajde fajna kobiete dostane wieksza pensje (o ile bym pracowal) ktos mnie bedzie oszukiwal to tyle :).. mam nadzieje ze pomoglem :P

Gość violka27_27
grillepit dzięki za słowa pocieszenia.............

Gość hjkhkk
To co mówiła babcia - może to oznaczać, że gdzieś jest możliwość dobrego ustawienia się, jakieś szczęście gdzieś obok, którego nie widzisz. Może też chodzić o to, że masz sama jakąś koncepcję, jakiś plan ale go nie realizujesz. Ugryzienie babci: jeżeli przestraszyłaś się we śnie, to po prostu twoje lęki.

Gość violka27_27
hghghg--> rzeczywiście mam koncepcję na swoją firmę, wiem że mogłabym zarobić dobrze i nie mieć szefa, ale teraz wobec tego że nie mam chłopaka nie zależy mi na tym by wprowadzać moje plany w życie, nie mam moblizacji nie mam dla kogo tego robić a jak sobie pomyślę, że miałabym zarabiać duże pieniądze i sama sie z tego cieszyć to mnie ciarki przechodzą z rozpaczy

Gość violka27_27
ide spać, zajrzę tutaj rano , pozdrawiam !!!

Gość grillepit
to zrealizuj ten plan.. nie szukaj faceta na sile.. zaufaj mi. w przyszlosci ktos na pewno sie toba zainteresuje :)

Gość 21typ
pewnie poznasz kogos waznego w swoim zyciu i u wazaj na pieniadze !

Gość violka27_27
do góry

Gość violka27_27
do góry