Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimna jak lód laleczka...

jakie ceny w pralniach pomózcie P

Polecane posty

naprawde nie wiem ile moze kosztowac pralnia tj. jeden lekki jesienny płaszczyk musze wyprac !! ile to kosztuje i ile sie czeka na pranie ???????

hehe skąd wiesz :p no w czwatek mam randke :)

jak to skad?Z kafe ale innego nicka mialam:P Za plaszczyk ok.30-40zl:)

Gość specjalistkka
wczoraj idziesz na randkę:P?

matko jak wczoraj ? czy czwartek przypadkiem nie powtarza sie regularnie co tydzień ? :P heh no ide ide i sie stresuje jak niegdy bo bardzo mi zalezy :(

dopiero w czwartek?A napiszesz jak bylo?Trzymam kciukaski i pamietaj badz naturalna:)

30-40 ? a ktos mi mowił ze ok 6 zł za kilogram no wąłśnie dobrze ze zapytałam :P

napisze jak dozyje !!! heh jej nawet nie masz pojęcia ile dałabym aby bylo juz za tydzień ... bo bez wzgledu na wynik tego spotkania bede miała to juz za sobą :( czy tylko ja nie znosze tych "poczatków" bo mnie np to nerwowo wykańcza :/

nie tylko Ty tak masz.Kazdy chyba sie stresuje,jest spiety bo zalezy mu zeby jak najlepiej wypasc:) Zobaczysz jak łatwo pojdzie i nawet nie zauwazysz,ze kilka godzin przegadaliscie a macie jeszcze tyle sobie do powiedzenia:)

Gość specjalistkka
no to prawda:) Dobranoc wszystkim przed pierwszą randką:)

Gość adameczek
To zależy w której - ceny są różne. W galeriach i centrach handlowych jest dosyć drogo. U nas w Wawie mamy Iron Master, pralnię na telefon - i tutaj mamy wszystko dowiezione, załatwione w normalnych cenach. Płaciliśmy 25 zł za kg prania - w takiej cenie garnitur można uprać. Na mieście bez dostawy płaciłem już więcej.

Gość gość
Przedmówco - również kilkakrotnie tam praliśmy i zawsze wszystko było w najlepszym porządku. Też nam się zdarzało mocno za pranie przepłacać, ale to była totalna głupota. Drugi raz już byśmy tego na pewno nie zrobili. Bo płacić 2 razy więcej za pranie głupiego garnituru? Bzdura.