Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słuchaczka muzy ojca

Jestem zszokowana na maxa

Polecane posty

Dorwałam się dzisiaj do kompa ojca, on wieczorami czasem sam, czasem z mamą słucha muzy. Wyjechali i dorwałam playlistę z jego kompa. Słucham już kilka godzin i słysze jaki szajs teraz puszczają. Kiedyś to była muza. Mam trochę do niego żal, że nie słucha tego na voll, bo wczesniej poznałabym naprawdę fajne kawałki...wszystkie też odszukałam sobie na YouTubie - są zarabiste... oto jedna z playlist nazwana: "polskie damy": 1. Elżbieta Mielcarek - Poczekalnia PKP 2. Bajm - Piechotą do lata 3. Zdzisława Sosnicka - Aleja Gwiazd 4. Krystyna Prońko - Psalm stojący w kolejce 5. Edyta Gepert - Och kocham cie życie 6. Izabela Trojanowska - Wszystko czego dziś chce 7. Grażyna Łobaszeska - Gdybyś 8. Katarzyna Sobczyk - Mały Książe 9. G. Łobaszewska, P. Szultz - Autostrada do nieba 10. Bajm - Co mi Panie dasz 11. Varius Manx - Zanim zrozumiesz 12. O.N.A. - Kiedy powiem sobie dość 13. Maanam - Lucciola 14. Anna Jantar - Nic nie może wiecznie trwać 15. Dwa Plus Jeden - Windą Do Nieba 16. Edyta Górniak - Litania 17. Maryla Rodowicz- Wariatka tańczy 18.Urszula - Dmuchawce, latawce, wiatr 19.Ewa Bem - I co z tego dziś masz i całkowity odjazd: 20. Hanna Banaszak - Summertime (Myśle, że to to mamy playlista)

Gość Masz zajebistych starych

Gość no niestety tera to tylko g...

Jak to było? "Każde pokolenie ma swój czas" ? I tak jest... Kiedyś słuchało się tewgo, co znajomy "słyszał", dziś tego, co ci "każą". W sumie na jedno chyba wychodzi...

Gość wooooowooow
Mam ciary! A znałam kawałek, tylko nie w tej długaśnej wersji! Ale największa jazda się zaczyna, jak się vocal kończy!