Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katelinkaa22

Czy ktos obeznany móglby mi powiedziec co to za ból? prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość katelinkaa22

od jakichs 2 tygodni boli mnie dolnia czesc pleców, a wlasciwie gdy jestem w szkole i siedze na lekcjach, przy rozciaganiu i wdechu lapie mnie wtedy taki dziwny bol w srodku dolnej czesci pleców a dokladnie i z prawej i z lewej strony, i wtedy nie moge wziac pelnego wdechu bo bol sie nasila. Co to moze byc? czy ktos mial cos takiego?

Gość katelinkaa22
upup

Gość jesteś w ciązy
:P

Gość katelinkaa22
czemu sadzisz ze jestem w ciazy?? mozliwe ze to od alkoholu chociaz pije raz na tydzin.. a te korzonki to cos powaznego? :(

moze Cie przewiało, albo sprawy kobiece, albo nyrki, albo starośc, albo wiele innych czynników....

Gość jesteś w ciązy
kup sobie test ciążowy tak na wszelki wypadek:P

Gość katelinkaa22
Mam 22 lata dopiero i ucze sie wciaz, czasem mysle ze to od bezruchu. mozliwe takze ze mnie przewialo a ja ciagle mam problemy z pecherzem. Chcialam tylko wiedziec czy to moze cos o czyms nie wiem, cos powaznego..

Gość katelinkaa22
A od kiedy to sie ma takie objawy ciazy?

Spróbuj iśc do lek. wewnetzrnego, aale takiego sprawdzonego co mu sie bedzie chciało pomyslec co jest z toba.

Gość moze to od nadzerki
jak cie mezcza "sprawy kobiece", bo nadzerka moze dawac takie objawy, no i jak czesto siedzisz, to ledzwiowy odcinek, kregoslup czyli, pocwicz moze troche :)

Gość jesteś w ciązy
to całkiem normalne w pierwszych tygodniach ciąży

Czasem na bóle pomagaja nasiadówki, tylko, nie moze to byc wyrostek.

Gość katelinkaa22
a nadzerka moze prowadzic do czegos powaznego?

Gość katelinkaa22
przepraszam ale nie wiem, co to sa nasiadówki??

Włazisz do wanny z gorąca woda jak do sauny i sie nagrzewasz, kiedys siadało sie na nocniku z ciepła woda, lub ziołami.

Gość moze to od nadzerki
nadzerka moze prowadzic do raka, ale to jest jakis malutki odsetek, wiekszosc nadzerek pojawia sie i znika samoistnie, ale mozna je leczyc - wymrazac, wypalac, robic opatrunki... moze dawac objawy typu bole odcinka ledzwiowo-krzyzowego oraz podbrzusza, uplawy (biale, jakby sugerowaly grzybice, ale bez nieprzyjemnego zapachu)... ale moze nie dawac objawow. co by to nie bylo, ból to sygnał ze dzieje sie cos niedobrego. idz do lekarza najlepiej.

wiesz co? Nie słuchaj za bardzo , jak Cie tu strasza, bo od samego strachu mozesz sie nabawic nerwicy. Idź pogadaj z ulubiona lekarka w przyhcodni i ci doradzi. albo z mama moze. Tp sie trzym dziewczyno.

Gość moze to od nadzerki
nie strasze, przeciez pisze, ze rak to niewielki odsetek, bo nie powinno sie tego bagatelizowac. tak czy siak, do lekarza isc!

Kiedys czytałam, ze dla testu zupełnie zdrowej osobie powiedizano, ze ma raka, osoba ta po jakims czasie umarła ...z frustracji, z ema raka....ból mzoę byc prozaiczny , tak od przewiania, zrób nasiadówke, no i luknij do medyka. spadam , bo wyrko sie o mnie pytało. :)

p.s. i to na pewno nie jest żadna nadzerka, bo to sie robi starszym kobietom. No , teraz grzecznie spac!

Gość moze to od nadzerki
mam 25 lat i nadzerke mialam, nie gadaj bzdur, ze starszym kobietom sie robi :O chyba ze 25 lat to wiek starczy dla ciebie :O