Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakistamkoles

Zostawiła mnie dziewczyna.

Polecane posty

Gość jakistamkoles

Kilka dni temu zostawila mnie dziewczyna. Powiedziała ze cos sie w niej wypalilo i nie kocha mnie tak jak dawniej. Gdy mi to napisala nie wiedzialem co odp bylem w szoku i nazmyslalem ze juz nie chce jej znac ze chcialbym zeby ja to samo spotkalo itd zupelnie nie wiem dlaczego to pisałem. Po godzinie dopiero doszlo do mnie i zaczalem ja przperaszac i blagac polecialem po kwiaty ale juz powiedziala ze nie ze to nie ma sensu. Na drugi dzien weszla jednak na moj profil na nk i patrzyla wiadomosci zobaczyła ze zaprosilem dziewczyne a ona mi odp "czy my sie znamy" i napisala mi odrazu sms ze szybko sie pocieszylem itp. Pisalem z nia troche i powiedzialem zeby mi napisala ze mnie nie kocha i jest pewmna na 100% ze mam ja zostawic bo wtedy nie bd tak cierpial i szybciej zapomne powiedziala ze nie napisze mi tego. I napisala ze dziekuje za te wszystkie chwile ze bylo wspaniale i pa . Ja odp ze nie napisze jej pa bo zawsze bd ja kochal i bd czekal. No i teraz mam pytanie co robic ?? :(:( Niedlugo mikolajki kupic jej bukiet kwiatów ? Pisac do niej jakiejs sms ? Idziemy chyba takze razemna sylwestra. Wydaje mi sie ze miala wszystko co chciala kupywalem jej kwiaty bylem na kazde zawolanie i nagle odeszla. Chciałbym ja odzyskac ale zupelnie nie wiem co robic :(

Gość następne dzieci
neostrady żyjące swe życia na nk. Spadać głupawa dzieciarnio!

Gość chłopie jak cie zależy
to żasdnych kwiatów ani kontaktów w końcu sama będzie cię prosiła :)

Gość jakistamkoles
A kontakty z innymi dziewczynami dyskoteki itp ?

Gość skoro nie jesteście razem
to czemu idziecie na sylwestra ? Nie kumam tych dziwnych układów. Dziewczynie odbiła szajba, coś kręci, kombinuje, nie chce szczerze powiedzieć o co chodzi a kto wie może nawet ona sama nie wie o co jej chodzi ani nie wie czego chce. A ty się dajesz jej w to wmanipulować i jak kukiełka skaczesz a ona tylko pociąga za sznurki i patrzy. Chłopie daj sobie spokój. Jak chciała zerwania to niech je ma. I żadne wspólne wyjścia na sylwestra!! Postaw jej grube ultimatum: "Albo niech powie szczerze o co jej chodzi i próbujecie ratować związek jeśli jej jeszcze zależy albo już nigdy więcej Cię nie zobaczy i nie ma zmiłuj, choćby potem się kajała, chciała wróćić. Nie!" Ty się starasz jak możesz, fikołki przed nią skaczesz a jej dalej coś nie pasuje i nie chce powiedzieć, co ? A może to ona jest nie w porządku, może spodobał się jej ktoś inny i chce się ciebie pozbyć ale nie chce się przyznać że wina leży po jej stronie, a próbuje zwalić na ciebie. Weź się otrząśnij facet. Nie daj sobą manipulować. Bądź mężczczyną. Jakbym ja tak leciała w kulki ze swoim facetem to szybko by mnie postawił do pionu. Skończ z tym raz na zawsze. Powiedz jej że nie dorosła do bycia w związku, że kręci i oszukuje, że nie jest ciebie warta i odejdź z honorem. Zerwij z nią wszelkie kontakty!!

Gość i bądź tu dobry dla kobiet
bedzie opowiadala kolezankom jaki naiwny i zakochany jestes bo o to jej chodzi!

Gość jakistamkoles
Tylko jak zrobic zeby za mna zatesknila ?? Na sylwestra idziemy do tego samego lokalu ale ona idzie z kolezanka a ja z kumplami. Nikt nie odpowiedzial co z doskotekami i innymi dziewczynami ?

Gość chłopie masz ochote
na inne laseczki i dyskoteki to sobie używaj , ale jak Ci zalezy na tej co Ci rzucila to bylabym ostrozna. bo jak sie dowie , ze balujesz z innymi to mozesz zapomniec ze wroci. juz ja zabolalo ze jakas dziewczyne zaprosiles. glupia jakas siksa z niej. bo w sumie skoro Cie rzucila to nie powinna miec o nic pretensji...

Gość to innej poszukaj
chcesz, żeby za Tobą zatęskniła? Musisz być silny i nie pisać do niej, nie zwracać uwagi. Na sylwka poznać fajną dziewczynę, iśc z nią i tylko w nią być wpatrzonym. Ani jednego rzutu okiem na tamtą, bo będzie miała satysfakcję. Umiesz tak? Jesteś dość silny? Wtedy będzie zazdrosna.

nie jesteścike razem ale idziecie na sylwestra?...:O ona zachowała sie niestosownie, bardzo niestosownie...nie chodzi o to ze zerwała ale o sposób, w jaki to zrobiła...niedorosła gówniara i tyle... ale ty pytasz czy kupic kwiaty, napisać sms...po co? pomyśl -po co?.... wydaje mi się że wy bardziej wyobrażaliście sobie miłość niz ona była naprawdę..a jeśli się mylę to wiedz że jak miłość zgaśnie nie rozpalisz jej niczym..nie trzeba nic złego robić, czasem po prostu sama gdzieś ulatuje..

Gość jakistamkoles
Czy jak zrobie loda jej ojcu to on wstawi sie za mna u niej,jak myslicie ?

Gość jakistamkoles
Nie wiem co komu daje takie podszywanie sie....:) Dzieki za wszystkie rady czekam na kolejne.

nie powie ci ze cie nie kocha :O chce bys tesknil..... moze chce sprobowac czegos innego..? a a ty jestes tak na wszelki wypadek ...dlatego ta "furtka" ...