Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość husky_psiak

Jak nauczyć Huskiego czystości w domu?

Polecane posty

Gość husky_psiak

Witam mam mojego huskiego 2 tygonie jest to wesoly,pogodny psiak,tylko nie mam pomytsly jak nauczyc go czystosci w domu.Ostatnio po kazdym siusianiu w domu dostawal klapsa i byl wystawiany za drzwi na kilka minut.Mam wrazenie jednak,ze piesek albo robi mi na zlosc albo nie lapie o co chodzi.Mialam spaniela tak samo od szczeniecia i tym sposobem sie wychowal na czysciocha domowego:).Wiem,ze ta nauka moze jeszcze troche potrwac,ale moze zna ktos jakies inne metody. Mam jeszcze jedno pytanie,bo mam wrazenie ze moj haszczak ma czesto czkawke?!Wie ktos jaka moze byc tego przyczyna?

Gość husky_psiak
gdzies okolo 4-5 razy-spacery od 30-60 minut

Gość husky_psiak
Nie wychodzę z nim męczę go w domu .Wiem dobrze że to psy kanapowe są.

Gość husky_psiak
jakiś marny podszyw. Naprawde nikt niema zadnego psiaka,ktorego uczyl czystosic?

Gość mój odkurza i zmywa podłogi
nawet wie gdzie są środki czystości więc słabo się starasz.

Mój haszczak strasznie szybko nauczył się załatwiać na dworze. Wychodząc z nim na dwór weź ze sobą jakiś smakołyk (może to być ser) jak pies się wypróżni to go pochwal i daj smakołyk. Co do czkawki to mój też ją ma.

Gość husky_psiak
heh no to z czkwaka chyba problemu nie rozwiazemy:) a z ta czystoscia to zawsze jak sie wyprozni na dworze wolam go do siebie,ale on ma mnie gdzies:P biega na okolo mnie,ale nie bardzo chce przyjsc,zebym go pochwalila,byćmoże z tymi smakolykami da rade sprobuje.moga byc te jego chrupki(chappi)czy cos ?

Byleby nie jego karma :) kawałek jakieś wędliny, sera - czegoś co bardzo lubi