Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość how will I know

Totalna niemoc gdy ktos sie nam podoba

Polecane posty

Gość how will I know

Czy wy macie podobnie? On mi sie podoba, i nic nie moge zrobic :/

Gość paula0192y
ja miałam i myslałam ze sie zamecze! on to wykozystywał... po roku dałam spokoj

Gość how can i help
skoro sama nie potrafisz

Gość filmoteka prywatna
ja czuje się zawsze "sparaliżowany" i nie mogę nic sensownego z siebie wydusić. ah już z 10 pięknych dziewczyn w ciągu mojego życia przepadło właśnie w taki sposób... i one wykazywały zainteresowanie... eh głupi jestem :/

Gość beautiful dress
do how .. Może ty mu się nie podobasz...Skoro to tak stanęło..

Gość how will I know
Ja raczej jestem niesmiala, chodziaz nie mam juz nastu lat. Stanelo to fakt, biore pod uwage ze moge sie facetowi nie podobac..tyle ze w tym wypadku on chyba tez jest niesmialy :/ Zawsze sie na mnie patrzy, tak gleboko w oczy gdy przechodze, widze kontem oka ze mnie obserwuje itd. Ja udaje pewna siebie gdy rozmawiam z innymi ale taka nie jestem. Glupio mi tak po prostu do niego zagadac...i tez tak mam wlasnie ze juz kilka razy fajny facet i staje na niczym :/

Gość do how
Nieśmiały:D? On:D? A jak podrywał inne:)? W końcu chyba nie jesteś pierwsza dla niego:)

Gość how will I know
a co nie ma niesmialych facetow?

Gość beautiful dress
Na pewno są..jak mają 14 i więcej lat.. Ale potem:D Bez przesady:) Nie daj sobie wmawiać, że jakiś facet jest nieśmiały:D tym bardziej jak miał inne:DD Jakoś musiał je poderwać, pojechac do nich itp.

Gość how will I know
Nie moge gdybac czy mial inne czy nie bo tego nie wiem, tylko fakt jesli kobieta sie podoba to mezczyzna raczej dziala...

Gość beautiful dress
To pewne jak słońce :D Jak kobiet mu się podoba działa:D To znak również, że jak już będzie z tobą w związku to też będzie działał.. a nie będzie bierny...i wszystko szlak trafi..:D

"Nie daj sobie wmawiać, że jakiś facet jest nieśmiały tym bardziej jak miał inne D Jakoś musiał je poderwać, pojechac do nich " a skąd wiesz, że miał inne? :D a nieśmiałych facetów to jest tylu, że nawet kiedyś jeden psycholog stworzył dla nich osobną kategorię w jakichś swoich badaniach 🖐️

Gość beautiful dress
Ten naukowiec nie wiedział, że nieśmiałość to zasłona dymna, aby się wycofać w coś w co nie mają zamiaru wchodzić..:D Na widok osoby, która nam się podoba mogą mięknąć nogi i byc onieśmielonym:D ale nie nieśmiałym:D

Gość beauty dress ale ty głupia jes
eś:O