Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amaniaa

Mój facet jet meską prostytutką................??

Polecane posty

Gość amaniaa

Nie wiem jak mam o tym mysleć, co zrobić... czuję się strasznie. W moim związku nie układało się normalnie, chyba jedynie na początku. Byłam zakochana i zauroczona. On był miły, dobry i kochany, nigdy bym nie przypuszczała. Ale niestety, bo jednak nic mi się nie układało z nim w jedną całość.Zaczęłam to zuważac.Al;e nic bo on miał zawsze wytłumaczenie. Przez rok związku było cudownie. smsy na dobranoc i dzień dobry, czułosci, sex, wszystko ..ale Potem zaczęło coś mi się nie zgadzać. Wyłaczona komórka, a się świeci przez ubrania. że ktoś do niego dzwoni, jak jesteśmy razem. Czasem dziwne sms, na przykład.." Przy Tobie" na moja komorkę, jak wiem,ze to nie było w kontekscie. Potem nie mogł się spotkać, potem szedł spać po 20, bo był zmęczony i wolał się położyc... I... skonczyłam z nim. Wydzwaniał, straszył groził A przez przypadek nawet nie wiem czemu weszlam na ogłodzenia i wsród tych ogłoszen znalazłam jego nuMER TELEFONU. Poznam panią i jego telefon zktórego domnie dzwonił. To nie prowokacja. Naprawdę tak było

Gość lalalaaaaaaaaaaaaa
czyli ZIGOLO hehe wiedzialy galy co braly

Gość amaniaa
Niestety, nie wiedziałam o tym

Zacytuję kobiety broniące "cór Koryntu": Nie przesadzaj. W życiu różnie bywa. To na pewno z biedy. :P