Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady_linoge

kobiety są najbardziej okrutne jedna dla drugiej taka prawda!

Polecane posty

Gość lady_linoge

niby przyjaciółki ale tak naprawdę jedna drugiej po cichu zazdrości i złorzeczy!Żadna moja przyjaźń nie przetrwała więcej niż roku, czasami rozpadały się z mojej winy a czasami nie ale zawsze kończyło się kłótnią.Też macie??

Gość zdradzona-niezdradzona
podpisuje się :) może nie tyle pod 'kłótnia' ale pod tym, że każda każdej zazdrości, urody faceta pracy ...

Gość lady_linoge
to prawda dlatego ja już nie szukam przyjaciółek trzymam relacje na dystans

Gość kobieta pewna kobieta
macie złe doświadczenia, ale to nie reguła można mieć przyjaciółkę kobietę i można mieć życzliwe, uczciwe koleżanki

Gość moja siostra
kiedyś mi mówiła że jak masz chłopaka to nie masz przyjaciółek i nie myliła się.Wszystkie koleżanki się poobrażały nawet nie wiem o co kiedy znalazłam faceta

Gość kobieta pewna kobieta
może to ty się zmieniłaś przez faceta ?

Gość nananananana
mam przyjaciolke od 15 lat ta sama :) i nikt mi nie wmowi ze czegos sobie zazdroscimy

Gość cfygvubhyij
dlatego najlepiej byloby nie podadac w przyjaznie , i miec same znajome - oczywiscie kazda z nich traktowac z dystansem :) i chocby jedna z nich okazala sie na[rawde wporzadku, to i tak nie mozana pozwolic jej na to by za duzo wiedzila, i wkraczala w nasze zycie ;] najlepiej jest skrycie :) ja sie neidawno rpzekonalm, wczesniej to do mnie neidocieralo. Teraz jestem sama dla siebie, ciezko czasem, ale lzej :) zostaly mi tylko znajome, z ktorymi tez jest roznie i nie zawsze sie z nimi spotykam . Troche je zlewam, ale to dlatrego, ze zabardzo mi na nich nie zalezy bo widac jakie sa ;]

Gość moja siostra
to było tak, że powiedziałam jednego dnia dziewczynom, że mam chłopaka a następnego już żadna się nie odzywała, jak pytałam ocb to mi powiedziały, że nie pasuję już do nich bo jako jedyna mam faceta

miec prawdziwa przyjaciolke to jest sztuka. rzadko sie zdarza. ja mam takie dwie. od kilku lat te same. i to sie raczej nie zmieni.

Gość bh kmljkb
dodam, ze sa przyjaznie prawdziwe, wierze w nie, ale jak narazie zadnej takiej nie spotkalam ;/ no coz moze jak dotad zle trafialam., ale ejstem cierpliwa nie ebde szukac bo to bez sensu na sile, moze z czasem, z wiekiem sie taka znajdzie :) wam tez tego zycze:) nie zalamujcie sie :)

Gość a ja wam powiem tak ...
"miec prawdziwa przyjaciolke to jest sztuka." sztuką jest być prawdziwą przyjaciółką "przyjaciólka to ta osoba, która mimo że wie o tobie wszystko, nadal darzy cię przyjaźnią" ;)

Gość gbhujinlo
wynikime tego, z ekoelzanki uciekly jest po prostu wasza niedojrzalosc :) albo ich, bo nie wiem jak jest z Toba . Skoro z takiego powodu uciekly, wiedz o tym, ze nigdy nie byly dla Ciebie przyjaciolkami :) podnies dumnie glowe, bo wygralas :) nie Ty odeszlas ale one i to z takiego powodu :) jestescie napewno ejscze bardzo mlode:) znajda sie inne kolezanki i inne problemy, wiec tym akurat nie nalezy sie przejmowac:)

Gość guhbinjokpl
a ja ci powiem, z ena to samo wychodzi :) wiele nei zmienilas, przeksztalcajac zdanie , bo tu chodzi o kolko :) w kole haha 1 musi umiec byc przyjaciolka dla 2 , a ta 2 dla 1 :) a trafic tak na siebie, to sztuka :) i kwestia dopasowania :)

Gość a ja wam powiem tak ...
guhbinjokpl, niezupełnie mając roszczeniową postawę wobec przyjaciółki przekreśla się ewentualną przyjaźń - z tamtego zdania wynikało, że sztuką jest trafić na taką przyjaciółkę, to chciałam podkreślić

Gość zazdroszczą przede wszystkim
sukcesów we wszystkich dziedzinach

Gość przemysl to autorko
po czesci moze i tak jest,ale badz pewna ,ze nie wszystkie kobiety takie sa i przemysl czy czasem to nie jest twoja wina,ze nie potrafisz utrzymac przyjazni:O