Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durny problem

Spotkalam kolezanke z uczelnui po 3 latach i mi mocno dowalila.Jestem zalamana

Polecane posty

Gość durny problem

Pierwsze co uslyszalam to ze swietnie wygladam.Ogladala mnei od gory do dolu. Potem pokazala mi zdjecie swego domu i dodala: ja 4 lata po slubie a ty nadal sama,bez faceta i mieszkasz z rodzicami( plus ironiczny usmiech). 2 miesiace temu inna kolezanka mi powiedziala: jakie to zycie niesprawiedliwe, ja zawsze ci zazdroscilam urody i ciuchow a ty z pewnoscia zazdroscisz mi ze mam meza, jestem zona a ty nadal sama..... czemu kobiety sa takie zlosliwe?to nie jest mile:(Czy ja jestem jakas gorsza?

Gość nie do końca jasne
już pamiętam taki temat podbudowują swoje wątłe poczucie wartości Twoim kosztem a Ty się dajesz

Gość mala wiara w siebie
to ty masz problem i z tego wynika ze niskie poczucie wlasnej wartosci, skoro slowa drugiej osoby tak cie zranily..po pierwsz po 3 latach nadal nazywasz te osobe kolezanka? Co z tego ze nie masz meza ani dzieci, trzeba bylo jej odpwoiedziec ze cieszysz sie zyciem i jest ci dobrze jak jest. Kazdy dazy to czego innego. Rodziny sien ie zaklada by moc pochwalic sie nia przed kolezankami..co za durny babsztyl z tej znajomej.. Ja mam 26 lat, i ani mi sie sni wychodzic za maz ani miec dzieci przez nastepne 5 lat! I nie uwazam tego za zyciowa porazke tylko sukces :) a ty zmien myslenie i nie daj sie tak szybko zrownac z ziemia ;)

Gość a ja mam męża
i jestem z nim bardzo szczęśliwa, ale nie mogę znaleźć pracy, nie pisze tego żeby ci dowalić ale posłuchaj tego. Ostatnio się spotkałam z koleżanką która mi powiedziała że ma świetną pracę, że kończą mieszkanie budować tylko że nie przyznała się że u teściów na strychu. Inna mi pisze sms że niedługo ich mieszkanko będzie gotowe i gdzie to ona ostatnio nie była, jeszcze inna się chwali że ma dwie roboty i że mąż zarabia świetnie i za 2 lata bedzie ich stać na mieszkanie bez kredytu, oczywiście mąż za granicą. I widzisz jak nie dopieką ci z jednej strony to dopieką z drugiej, nie warto się tym przejmować.

Gość 423423
Kobieto a co to za status miec zone i dziecko . Tak mozna bylejak i z bylekim. Godnosc i honor sie licza a reszta przyjdzie. Zlewaj takich ludzi

Gość Siostra Magdalena
What goes around, comes around, don't worry ;D

Gość a ja mam męża
a dodam jeszcze że koleżanka z którą mieszkałam w akademiku akurat jedna z samotnych wmawiała mi jak to świetnie jest być singlem i próbowała zaimponować że ona może chodzić na imprezy i takie tam i kopara jej opadła jak powiedziałam że ja też chodzę tylko że z mężem :P

Gość www.tnij.org/shop2009
jednego nie pojmuje,dlaczego niby w Polsce każdy przed 30-ką MUSI miec żone/męża?? czy to jakiś zwyczaj odziedziczony po wiejskich przodkach?

Gość dfffffffffffffffffffffff
Bo Polska to wies

Gość heniek345
Tez nie rozumiem tej nagonki. Musisz miec zone/meza dziecko bala bal bala qzwa bede mial/a kiedy bede chial/a Popierd... kraj

Gość Łooooooooooooooooooooooooooojj
Bo jak spotkałaś tą koleżankę co ci tak dowaliła to powinnaś jej powiedzieć że masz faceta, a nie że jesteś sama. Ściemniać trzeba przecież ona i tak tego nie zweryfikuje.

Gość Kolezaneczka____
wyszlam za maz po 30-tce i bardzo sobie chwale lata wolnosci :) po prostu na wszystko przyjdzie czas a nic na sile :)

Gość alalkdflaskjfasl
Czym Ty się przejmujesz. Twoje koleżanki to idiotki - trzeba być totalnym burakiem, żeby podnosić wyjście za mąż do rangi wielkiego sukcesu życiowego. Pewnie wyszły za pierwszego frustrata, który się nawinął, ale przynajmniej teraz czują się takie "normalne" i mają pretekst by dokopać (?) koleżance, której zawsze zazdrościły. Na Twoim miejscu nie utrzymywałabym z takim dnem intelektualnym jak one żadnego kontaktu.

Gość alalkdflaskjfasl
A w ogóle to nie pozwalaj sobie, żeby ktoś Cię tak traktował. Twoje życie prywatne to nie jej biznes.

Gość jak delikatnie malymi krokami
a daczego gorsza? bo nie masz jeszcze męża? mąż nie daje gwarancji szczęścia. One zazdroszczą Ci urody :) A Ty im faceta? nawet nie wiesz czy są szczęśliwe... Kochana, poczekaj na właściwego partnera:)

Gość no dokladnieee
w polsce panuje przekonanie ze jak do 30 a nawet do 25 nie wyjdzie sie za maz to pozostaje tylko staropanienstwo np w takich wloszech faceci zenia sie kolo 40 i jest git

Gość Ale tu nie chodzi o to czy
Polska to wieś i czy koleżanka miała rację, problem polega na tym, że autorka sama tak uważa, inaczej słowa kolezanki by jej nie dotkńęły