Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwa zajebiście

Teraz on jest mój

Polecane posty

A jego głupia żona została z niczym :D

Gość eeeeeeeeeeeee.........
a za chwile będzie innej........ he he he he głupia gąsko

Gość aspirantka
a jak go zdobylas? :)

Gość fe vgs bgfvs vrg
moze i jest twoj teraz,ale pamietaj,ze ciebie tak samo moze zostawic a ona zawsze byla i bedzie pierwsza byla jego zona i chodz bys nie wiem co robila bedzie lepsza od ciebie szmato

urodziłam mu dziecko :D

Gość 53454543545
ciesz sie szmatko kiedys to samo cie czeka

Gość mjod
What goes around, comes all the way back around

Gość Siostra Magdalena
Haha łoo żesz Ty cwaniaro. Ty majstersztyku bezwzględności ! Kwintesencjo podstępu ! Zapamiętam se Twój nick, żeby poźniej czytać jak będziesz pisała że Cię zostawił i poszedł w siną dal xD Ale generalnie niczego złego nie życzę :> Szczęscia na nowej drodze życia xD

Gość Siostra Magdalena
Na podstawie analizy psychologicznej komentarzy śmiem stwierdzić, iż 90 % osób ktore odpowiedziało na Twój post to żony, które koleś zostawił dla innej :D

I tak mu się z żoną nie układało, ona była starsza od niego i chciała nie wiadomo czego. On się mną opiekuje, jest 12 lat starszy więc mogę na nim polegać.

Gość a rozwiódł się już z żoną
?

Jeszcze nie ma rozwodu choć żonka już złożyła pozew gdy dowiedziała się o dziecku. On nie będzie robił jej żadnych przeszkód.

Gość mjod
moj mnie zostawil z dzieckiem, dla mlodszej. za 3 dni wychodze za maz a moj byly mi mowi ze zaluje tego co zrobil. ;) prawde mowiac to z perspektywy czasu mysle ze ona uczynila mi przysluge, bo teraz ja jestem znowu szczesliwa! a ona nie!

a ja jednak bym Ci radziła poczekać z tą swoją "radością' dopóki nie będzie miał rozwodu... Póki co ona jest jego żoną, a Ty jednak tylko... kochanką...

Gość to co piszesz jest zalosne
i zenujace . ale i tak mysle ze to prowokacja

z nami tak nie będzie bo dam mu wszystko czego nie miał u żony. Nawet pomagam mu we firmie bo ona nie chciała zrezygnować z pracy aby mu pomóc.

oświecę cię: faceci mający tendencje do zdrady mogą zdradzać nawet wtedy, gdy z pozoru mają wszystko. Więc nie bądź taka pewna :O

Gość mjod
snij dalej! moj tez na poczatku mowil ze tamta daje mu to czego chce, ale po kilku latach staje sie to takie monotonne... facet zawsze chce tego czego nie moze miec, co zakazane. a jak jego zonka sie pozbiera to on cie jescze w tylek kopnie a ja bedzie na kolanach przepraszal!

Tak gadacie, żeby mi dokopać. Wcale tak nie będzie! W końcu są tysiące szczęśliwych drugich małżeństw. To wina tej starej baby, że im nie wyszło!

Gość hahahaaaa
ale musisz być zakompleksiona paszteciaro, że tutaj się tym chwalisz :D

Gość hahahaaaa
ale musisz być zakompleksiona paszteciaro, że tutaj się tym chwalisz :D

Gość Damma z fretką
Nie wiem czy to jest prowo. Nawet jesli tak to niestety takich kobiet jak szczesliwa zajebiście jest sporo. Szkoda mi Ciebie laska. Ty zbudowalas szczescie na nieszczesciu innej kobiety. A jeszcze inna zbuduje na twoim. Jak zdradzil zawsze bedzie zdradzal. W życiu bym nie chciala byc w takim zwiazku

nie posraj się z tego szczęścia. Ale sukces życiowy, dużo starszy rozwodnik. pewno rozwodu kościelnego nie dostanie. Szczęśliwa to ty byś była, po przeżyciu całego życia z jednym chłopem, a nie z jakimś wypalonym i wyrejranym starym gwożdziem....żal.pl

Gość stokrotkowa
he he powodzonka :) Ja tez kiedys tak odbiłam zonatego. Nie minął rok i innej piszczał jaka to ja jestem niedobra, młoda i ze jeszcze mi imprezy w głowie. To co wczesniej tak go pociągało nagle zaczeło przeszkadzac. Nie było juz tak różowo, nio ale mnie to czegos nauczyło...

złapała dupa faceta na dziecko i się cieszy, jakby był mądry to by się nie dał złapać, kopnąłby Cie w dupsko i zapłacił pare groszy alimentów, co prawda drożej niż u dziwki by mu wyszło, ale cóż, tak bywa a skoro mądry nie był to z głupka nie ma co się cieszyć poza tym jeszcze nie wiadomo czy zostawi żonę, skoro to ona wniosła pozew, to pewnie teraz skomli o wybaczenie u jej nóg, a przed tobą udaje na wszelki wypadek gdyby ona mu nie wybaczyła :D

zadzwonil ze sie pogodzili!!! ;(

Gość 211111111111
prowokacja.