Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita24-

czy ta sukienka będzie mi pasowała - poradźcie

Polecane posty

Gość julita24-

Bardzo spodobała mi się ta sukienka jednak zastanawia mnie to czy w wieku 24-25 lat mogę takie coś sobie kupić. Będę wdzięczna za porady bo często kupuje ciuszki które później lądują w szafie bo ich nie nosze i wydaje je za darmo. Próbuję dodać swoje zdjęcie na fotosiku ale coś nie chce mi przyjąć znacie jakąś inną stronę http://moda.allegro.pl/item824510098_sukienka_tunika_super_fason_s_l_tu_l.html

Gość julita24-
bardzo proszę o poradę

Gość ghjkl
jesteś szczupła i zgrabna jeden i drugi ciuszek ok ale noszone jako tunika.Nawet ta druga fajniejsza

Gość 2343
Bardzo ładna sukienka i uważam, że jak najbardziej Ci pasuje. Jesteś jeszcze młodą kobietą, takimi pytaniami trochę dołujesz swoje rówieśniczki. Myślę, że w tym wieku jeszcze nie powinno się mieć takich oporów i większość rzeczy można nosić.

Gość julita24-
Nie miałam zamiaru nikogo tutaj dołować po prostu kilka razy prosiłam już tutaj o poradę odnośnie stroju i nie raz zażyło się że ktoś pomnie pojechał że nie mam gustu albo że dziecinne i dlatego zadałam takie pytanie z resztą często mam problem co do mnie pasuję i co mogę nosić nie ma mi kto doradzić dlatego pytam tutaj jeśli chodzi o ta sukienkę dżinsową to chciałabym ją nosić normalnie jako sukienkę tylko obawiam się czy nie będzie za krótka i nie będę świeciła tyłkiem :-) a co do tej tuniczki drugiej co pod spód mogę założyć bo wiadomo zima idzie

Gość julita24-
mam tez pytanie odnośnie rozmiaru zawsze mam z tym problem jaki rozmiar kupić bo w sklepie wiadomo zawsze się przymierza a tutaj niestety trzeba wiedzieć jaki rozmiar wymiary pod biustem ok 78 nad biustem 84 pas 71 są to takie mniej więcej rozmiary jeśli źle się nie wymierzyłam

Gość zuzanna24****
ja tez nigdy nie wiem z rozmiarami

Gość he-he-he-he
wizytowa kiecka to chyba powinna byc elegancka, a ta na fotce to co najwyzej na dyskoteke sie nadaje:O zdecydowanie za krotka, to nadaje jej taki "nieelegancki" (mowiac delikatnie), charakter.

Gość do autorki odnośnie pierwszej
ta pierwsz jensowa bardziej mi się podoba, ale jeśłi zamierzasz ją nosić samą to trochę za wyzywajaco to wygląda, jak małolatka z dyskoteki, natomiast jeśli założysz do niej jakieś fajne leginsy to myślę że będzie super. co do drugiej to ładnie wyglada na focie, ale z tego co widze to jest dzianinowa i myślę że szybko się rozciągnie i będzie jak szmata...cena mówi sama za siebie!!!