Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś kupował

ubrania japan style

Polecane posty

Gość czy ktoś kupował

czy ktoś kupował ubrania japan style na allegro? Niektóre modele muszę przyznać zaciekawiły mnie ale nie wiem czy to się opłaca pomimo niskiej ceny, jakiej jakości są te ciuchy? Z góry dziękuje za odp.:)

Gość edssu 93
Zalezy jak trfisz ...zawsze mozesz oddac

Gość
mam doświdczenia z średnio jakosciowym, rozpruło sie po paru praniach alle ógolnie wygladowo sa ładne ,chociaz głowne wrazenie robią te wystylizowane japoneczki :)

Gość kąt prosty
różnie się trafi. ja kupowałam rok temu, bluzki naprawdę świetne i mam je do dziś w stanie nienaruszonym. koleżanka kupowała kilka miesięcy temu i z kiecki zrobiła szmatę do podłogi, także lepiej uważaj :P

Gość czy ktoś kupował
Dzięki za opinie, w sumie to moze zaryzykuję, najwyżej bedę mieć fajną ścierkę do podłogi;)

Gość Japan japan
Jesli piszesz o tych aukcjach, gdzie sprzedaja ciuchy z Bangkoku po bardzo niskich cenach, to ja kupowalam cos kiedys od nich. Ogolnie ubrania sie ta raczej male, azjaci nie sa jacys specjalnie wysocy czy rozbudowanie, takze bierz pod uwage wymiary, bo to sa ciuchy szyte na potrzeby tamtejszych spoleczenstw. Tak poza tym to przesylka jest bardzo droga, bo 1 rzecz to 15 zl, a kazda nastpna znowu + 15 i tak za kazda rzecza dodajesz. Jedna z bluzek ktora kupilam, jest ladna owszem, ale okazala sie za mala w biuscie, dalam siostrze, kupilam ejszcze taki golf bezszwowy, ten akurat pasuje. Siostra kiedys zamawiala jeszcze tunike wode, tez ok. Ale tak szczerze jakosciowo to one nie sa jakos super wyczesane.

Gość ja kupilam
sukienke... Na zdjeciu rewelacja... A jak przyszla paczka i ja zobaczylam to myslalam, ze zemdleje... Worek bez zadnego kroju!!! Material- plastikowe scierwo!!! Nie polecam...

Gość Kapicki
japan japan i pojapan