Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tajemnica zawodowa

Polecane posty

czy opowiadanie o jakims przypadku,nie podajac imienia nazwiska,pseudonimu,inicjalow,daty,nazwy szpitala,itd itd zadnych informacji to czy jest to naruszenie tajemnicy zawodowej? rozmawialam z kolezankami i powiedzialam im jak wyglada cesarskie ciecie bez podania zadnych danych ocywiscie...rozmawialysmy o dzieciach porodach i jakos tak mam wyrzuty sumienia...

Gość scarlet1976***********
Mozesz spać spokojnie -nie naruszylas tajemnicy jak nie wypłynęły zadne konkrety, o tym co mowilaś mozna tez znalezc info w rozbych zrodłach medycznycz zapewne

w internecie jest pelno zdjec i filmikow z porodow i mnostwo informacji...ale ja jestem taka szczera osoba i dosyc skromna...zdenerwowalam sie sama na siebie ze tak chlapnelam...ale to przeciez nic zlego opowiedziec w gronie bab o tym jak przebiega cesarskie ciecie przykladowo....bez zadnych danych.

Gość bo jak widze takie debilne
pytania to nóz mi się w kieszeni otwiera

no wlasnie w tym caly sek ze czasem mam sie wrazenie ze powiedzialo sie za duzo i wyrzuty sumienia sie pojawiaja...no ale coz czasu sie nie cofnie,moze nic zlego nie zrobilam.... scarlet ja nawet nie zwracam uwagi na tego kogos tam wyzej kto proboje rozladowac swoje napiecie na forum:) w kazdym temacie znajdzie sie jakis ktos kto powyklina i pojdzie:)

dla mnie nie jest to zadnym debilnym pytaniem, popatrz na inne na forum i wtedy komentuj i ogarnij sie a nie przychodzisz na temat ktory cie nie interesuje i obrazasz ludzi,.

Gość autorko naprawde jestes
tak tępa, czy tylko udajesz? bo chyba nawet na pielegniarke jestes za głupia :/

Gość hdgfydhfidomfodfpkfpd
"Ścieżkę człowieka prawego ze wszech stron otacza niesprawiedliwość samolubnych i tyrania złych ludzi. Błogosławiony, kto w imię miłości bliźniego i dobrej wiary, prowadzi słabych przez dolinę ciemności, bo prawdziwie strzeże on brata swego i odnajduje dzieci zaginione. I uderzę z wielką pomstą i zapalczywością na tych, którzy braci mych otruć i zniszczyć próbują…" coś dla was zepsute, zboczone świnie

zadalam zwyczajne pytanie i zostalam zjechana.