Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patryk z kielc

Co zrobic zeby moja dziewczyna juz nie plakala z bolu?

Polecane posty

Gość patryk z kielc

Wczoraj kochalismy sie z pozycji od tylu i nagle wlozylem od razu swojego penisa do odbytu mojej dziewczyny zeby sie kochac analnie.. Jak nie odskoczyla, polozyla sie na kanapie zwinela w klebek i zaczela plakac. Nigdy nie kochala sie analnie a wlozylem wczoraj w nia mojego penisa od razu bez zadnych lubrykantow wiec mzoe dlatego. Ale do czego zmierzam: bardzo prosze wa so pomoc zebyscie mi doradzili co moge zrobic zeby odbyc stosunek analny prawidlowo wiem ze teraz sie bedzie bala i teraz pytanie Czy jelsi tak zareagowala wczoraj to juz zawsz ebedzie tak reagowac czy po prostu wystarczy wkladac powoli, uzywac zeli nawilzajacych? Co o tym myslicie?

Gość patryk z kielc
Tato robil ze mna to samo, wiec myslalem ze z nia tez bedzie fajnie

Gość gvg bhbh
wogóle przestan jej to robić kretynie! wsadz sobie banana do dupy to przekonasz się co to za ból i czemu odskoczyła

Gość patryk z kielc
Wiem wiem ale pisze tutaj moze mi mporadzicie czy jest mozliwosc zeby nastepnym razem nie bolalo i co moge w tej sytuacji zrobic, co mzoemy

Gość angelssssss
A ja nie krytykuje autora, zachowuje sie bardzo ladnie probujac dowiedziec sie jak mzoe pomoc dziewczynie i co mzoe zrobic zeby juz tak nie bylo ;) Niestety nie podpowiem Ci bo nigdy nie uprawialam tego rodzaju seksu ale moze najpierw sprobuj ja przyzwyczaic np wkladaj nawilzony palec do jej pupy na poczatek

Gość bebebe...be
niepowtarzaj tego

Gość patryk z kielc
mam przestać z nią to robić?? przecież ja jestem Homoseksualista,ona chciała ze mną być a ja się poprostu nad nią politowałem, nie potrafię kochać sie inaczej,tak mnie nauczył tato z bratem i tak robie,a czy to żle ze po stosunku analnym z mężczyzna kiedy oddaje mocz z mojego penisa wylatują małe brązowe kupki kału?? bardzo lubię je jeść czy to dziwne?? i czy ktoś z was też tak robi??? PS: uwielbiam rogotowanego kloca, moze ktos umie dobrze przyrzadzic

Gość chyba odejhde
ja bym ją dobił

Gość patryk z kielc
ahh wredne podszywy.. moze ktos mi doradzi w koncu?

Następnym razem zastosuj lubrykant. Najpierw porozciągaj jej nieco pupę palcami, a później powoli włóż penisa.

Nie uprawiać seksu analnego!!!!!!!!!!!! Jesteś świnią!!!!!!!!!!!! Postąpiłeś z nią nie jak z człowiekiem, ale jak w przedmiotem!!!!!!!! I tu mamy dowód, że faceci to świnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz jej nawet nie dotykaj, i nie obchodzi mnie, co napiszesz na mój temat. Seks analny to największa głupota na świecie!!!!!!!!!

Gość Nie normalny jestes
a ty wogole pytales ja o to czy chce seksu analnego? jak mozna kobieie ktora nigdy tego nie robila wepchac czlonka bez przygotowania!!!?? chyba zmysly postradales. Teraz to juz watpie zeby chciala takie cos z toba jeszcze robic!! kretynie

To temat sprzed dwóch lat. :o Na pewno już chodzi w pieluchach i odbyt jej wypada, o hemoroidach nie wspominając. :classic_cool:

Gość Nie normalny jestes
Kurcze nie spojrzałam na date:D

Gość Wypróbuj na sobie
i zrób jej tak jak wtedy gdy ciebie nie będzie boleć.