Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość losing

Jaka jest najgorsza forma zdrady?

Polecane posty

Gość losing

Kiedyś czytałam, że najgorzej jest gdy ktoś jest z nami, ale myśli ciągle o innej, a my mamy tego świadomość. Jak uważacie?

Gość zdradzić i zaraz się do tego
przyznać oczekując przebaczenia. Jak zdradzasz, zachowaj to dla siebie i nie rań innych.

Gość najgorsza jest
zdrada emocjonalna. Tego już nie można wybaczyć.

Gość fan moreli
Z autobusem Arabów. Nawet jest o tym piosenka: "Z autobusem Arabów zdradziła goo - nigdy nie był juz sobą, o nieee!"

Gość czerwona piwonia w ogrodzie
zdrada faceta z przyjaciolka:O zdrada emocjonalna po stokroc bolesniejsza niz "numerek" romans latami na boku

Gość sdc vv sdf bv s
zdrada emocjonalna to jest bardzo bolesne gdy ktos kogo kochamy kocha inna i jeszcze zdrada typu facet pusci sie z inna i zrobi jej dziecko to tez jest zdrada nie do wybaczenia

Gość zdrada z przyjaciółką
lub kumplem

Gość zdrada z przyjaciołką
słyszałam , ze dla facetów zdrada emocjonalna nie jest taka zła jak zdrada fizyczna

Gość Skoro emocjonalna
to jak się zakochałam w koledze, ale ze sobą nie sypiamy, to zdradziłam już męża i powinnam się rozwieść? Czy może powinnam się z kolegą przespać, bo i tak już zrobiłam najgorsze, co mogłam? No nie wiem. Dla mnie zdrada fizyczna mojego faceta byłaby bardzo ciężkim przeżyciem, nawet jednorazowa. Bo z miłości to by było jeszcze zrozumiałe, ale skoro jej nie kocha i dla kogoś takiego ryzykowałby nasz związek, to by znaczyło, że mnie wcale nie szanuje...

Gość a dlaczego zaraz
Każda zdrada, jeśli się prowadzi normalne życie z partnerem, także seksualne, niby nie dzieje się nic złego, a jedna strona się puszcza. Jeśli się mówi do żony/męża/partnera "kochanie" a bzyka się na boku z innymi. Oczywiście bardziej boli jeśli zdradzacz zdradza z kimś bliskim osobie zdradzanej, ale to już niuanse.