Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21typ

niska smaoocena

Polecane posty

Gość 21typ

co zrobic zeby tego sie pozbyc nabrac pewnosci siebie ?

Gość 21typ
bardzo trudne

Gość blackpearl20
A co jest przyczyną tej niepewności?

Gość 21typ
hm nie wiem co jest przyczyna chyba mam to w genach moja matka byla niesmiala jak byla mloda a ojciec nie wierzyl w siebie heh tak sie dobrali a ja mam te dwie cechy

Gość 21typ
czasami bardzo.. w pracy jak mam cos zrobic to wpadam w panike uciekam od czynnosci za ktore trzeba poniesc odpowiedzialnosc czesto slysze ze ejstem leniem a to nie prawda najzwyczajniej boje sie ze spierdole z dziewczynami nie ma mowy o jakims podrywie

Gość blackpearl20
Według mnie bez terapeuty się nie obejdzie... chyba że chcesz tak dalej beznadziejnie egzystować...

Rozumiem Ciebie. Też miałem podobnie. W sumie nadal mam ale już nie w takim stopniu.

Gość 21typ
heh wstydze sie isc

Gość 21typ
DDA man a co sie stalo ze juz w mneijszym stopniu ?

to witaj w klubie ja cale zycie slyszalam do najblizszej rodziny teksty typu ja: jak wygladam? odp: no bardo ladnie, tylko troche za gruba/tylko jak bys troche schudla/tylko jakby o tego [w sensie wagi] bylo mniej tudziez inne wariacje tej odpowiedzi. czy mieli racje? byc moze mieli ale to wlasnie przez nich mam teraz zaburzenia apetytu i niedobory wszystkiego bo slyszac powyzsze co chwila katowalam sie jakas dieta. tym czasem do tej pory w lustrze nie widze ladnej siebie a jedynie ladne oczy, nos i usta, ktore razem wygladaja szpetnie i grubo. co na to inny? mojego narzeczonego wkurwia to jak nie wiem a na tekst 'jestem za gruba' znajomi odpowiadaja, ze chyba mnie pierdoli. prawda taka, ze bez pomocy kogos bliskiego nie dasz rady...

Hmmm co się stało? Najpierw dziewczyna, która i tak później doprowadziła do załamania nerwowego a potem znajomi jak i była praca. Po prostu staram się dużo nie myśleć o sobie tylko działać. Pomaga

Gość 21typ
aha tak myslalem ktos bliski..

Gość 21typ
wlasnie czasami jak usiade i pomysle nad soba to czuje sie ejszcze gorzej moze powinienem myslec o czyms pozycztecznym a nie o sobie? mzoe jestem prozny ?

Pierwsza zasada, nie zamykać się w czterech ścianach i nie użalać się nad sobą. Ja tak zacząłem robić po rozstaniu z dziewczyną i tak teraz mam pierwszy symptomy maniakalno-depresyjne. Nie jest to łatwe szczególnie o tej porze, gdzie ciemno za oknem robi się wcześniej. Znam ten cholerny ból. Myślenie "Dlaczego tak mi samotnie" czy o byłej dziewczynie (W sumie mam teraz znów takie myśli :o) doprowadzają do szału i stresu. Gdy wyjdę do ludzi: Klub, pub, mecze czuje się znakomicie i bardzo pewnie. Choć mam uczucie pewnej inności od innych

Gość 21typ
dzeiki za rade

Gość 21typ
mam ale ciezko mi sie otworzyc ale sprobuje

Spróbuj, ja w zeszłym roku się otworzyłem. Powiedziałem jednemu znajomemu potem drugiemu co we mnie siedzi. A po zerwaniu nie dawałem samemu rady. I to bardzo pomogło bo tak nie wiadomo co by się stało :o

Gość 21typ
no wlasnie ludzie niesmiali trzymaja wszsytko w sobie iabrdziej przezywaja to wszystko trzeba sie komus wyzalic