Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uibyubhlnkmopimopmkl

Mam dosyć życia, wszyscy mnie poniżają

Polecane posty

Gość uibyubhlnkmopimopmkl

Dlaczego? Co ja takiego w życiu zrobiłam? Mój dobry kolega obraża mnie na każdym kroku, śmieje się z mojego wyglądu i nadwagi. Robi to jeszcze przy ludziach, zrobił to nawet przy chłopaku który mi się podobał, nie był przy tym zbyt miły. Wiem, że jestem zerem i nie zasługuję na dobre traktowanie, w końcu kto może szanować tłustego wieprza, który razi oczy innych swoim widokiem...

Gość ło laboga -
jak myslisz ,ze tu wszyscy rzucą sie ,zeby Cię pocieszać - to grubo sie pomylilaś A swoją drogą - może wszyscy Cię tak podle teaktują - bo Ty sama tak sie traktujesz ? Jali normalny czlowiek mowi o sobie ,żę jest tłustym wieprzem ?

Gość ło laboga -
weż sie w garść dziwewczyno - nie będę Ci mówić co masz robić - mam nadzieje ,ze nie masz 13 lat - ale najpierw zacznij o siebie i swojego wizerunku w swoich oczach . A pózniej na chamskie uwagi reaguj i to stanowczo

Gość karrammba
Chłopak jest szczery, a ty masz do Niego pretensje? Nie dziwię się, że nikt cię nie lubi

Gość odpowiedź brzmi...
"w końcu kto może szanować tłustego wieprza" rzeźnik

zaslugujesz na dobre traktowanie tylko ci co zle traktuja ludzi nie zasluguja zycze ci powodzenia :)