Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dama Korneliowa

sex z byłym?

Polecane posty

Gość przytulankaa
Ja mam

Gość zrób mu laskę

Gość przytulankaa
No niestety powrót to nie był ale zdazyło sie kilka razy

u mnie to niestety regularna sprawa, i szczerze mówiąc trochę mnie to już męczy, ta cała sytuacja między nami widzisz szanse na powrót u siebie?

Gość przytulankaa
szczerze powiem Ci ze nie . Dlatego ze faceci szukaja tylko osoby do wykorzystania :( przykre bo my myslimy o nich i uwazamy ze nam sie uda to wszystko posklejac a oni tylko o sexie! Dlategomi zdarzyło sie tylko kilka razy bo pozniej dotarło do mnie

uważasz, że myślą tylko o jednym? ja tak o moim byłym nie myślę, bardzo dużo rozmawiamy, mimo wszystko jest moim przyjacielem, tylko te efekty naszych spotkań ;/ nie wróciliśmy do siebie, bo nie jesteśmy pewni, czy nadal tego chcemy, bardzo wiele złego się między nami wydarzyło, ale nie sądzę żeby spotykał się ze mna tylko dla seksu Wy spotykaliście się i od razu lądowaliście w łóżku?

Gość przytulankaa
My niestety niedaleko siebie mieszkamy, tez bylismy przyjaciółmi a ladowoalismy w łózku bo nas ciagneło . ... nie ze co spotkanie to sex ...

Gość przytulankaa
słuchaj poza tym miedzy mna a nim tez baardzo duzo sie złego wydazyło, on niby tez chciał wrócic ale nie był pewny a wykorzystywał to ze mi baaardzo na nim zalezało. Sama musiasz to rozgraniczyc ...

Gość przytulankaa
przez jego matke która za wszelka cene postawiła sobie za priorytet nas podzielic

Gość przytulankaa
2,5 roku

ja z moim byłam 3,5 roku w tym już jedno rozstanie dwumiesięczne bardzo wczesnie zaczelismy byc razem i później pojawiły się wątpliwości, najpierw moje, później jego. Kiedy on mnie zostawił, okazało się, że jestem w ciąży i to skomplikowało całą sprawę... To były ciężkie chwile dla nas obojga, chyba dlatego nie potrafimy wrócić do siebie...

Gość kasiunia
Ja byłam ze swoim 4 lata,kiedy mieliśmy się rozstać po roku też dowiedziałam się ze jestem w ciąży i zostaliśmy razem,ale to i tak nie przetrwało...

Gość kasiunia
Tak,moja córka ma teraz 5 lat

Gość kasiunia
Ten związek to była jedna wielka tragedia,dziewczyny pamiętajcie - nie bądźcie na siłe z facetem tylko dlatego że zrobił wam dziecko,to nie ma sensu

Gość kasiunia
Czas leczy rany,a ty urodziłaś?