Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elena_1997

Książki o istotach magicznych

Polecane posty

Gość Elena_1997

Znacie może jakieś książki o wampirach, wilkołakach i takich istotach magicznych? Powiem tylko, że znam Sagę Zmierzchu, Pamiętniki Wampirów, Kroniki Wampirze, Wampiry z Morganville, Świat Nocy, Wojna Czarownic :) Jak macie coś to piszcie :) Mogą być też kryminały dla nastolatek czyli coś w stylu Niebieski Płomień Na Koszmary :) Pozdrawiam ;**

Polecę ci Dwie książki-moze tam nie ma bohaterów o jakich piszesz ale to literatura w klimacie gothic-jest trochę magii,zjawisk nadprzyrodzonych-1Mosert"Sezon czarownicy"2.MichelleZink-Prprpctwo sióstr"Miłej lektury :)

Gość .T
Naznaczona. Dopiero przetłumaczyli pierwszy tom.

Gość PS Proroctwo miało być
w tym drugim tytule

Gość scarlet1976***
znalazlam przy okazji:1LJ smith "Swiatła nocy"*2Canvan Trudi"Ostatnia z dzikich,"3Lisa MCMann Mgła*4Casandra Clare Miasto KOści

Gość Darron
i'm fine good work erectalis 20 cipla "So when I wrote my article, and after the newspaper's editors insisted on a phrase readers would understand, I added the Japanese adjective for quantity to the standard expression for monetary stimulation. 'Quantitative easing' was the literal translation back into English of these two Japanese words."

Gość Dwain
Do you have any exams coming up? http://www.aslan.ie/biography/ intagra 100mg MOSCOW, Sept 18 (Reuters) - Russia denounced U.N.investigators' findings on a poison gas attack in Syria aspreconceived and tainted by politics on Wednesday, stepping upits criticism of a report Western nations said proved PresidentBashar al-Assad's forces were responsible.

Gość gość
jeżeli lubicie tego typu książki, to polecam nowość "Władcę piasków" Elizy Drogosz! Szał ciał! Cudo, warto obserwować jak rozwija sie ta młoda poslak pisarka. kiedyś bedzie o niej głosno! :) wladcapiaskow.pl/

Gość Nathanial
A law firm tadalista not working The paper pointed to problems such as modeling techniques that did not address bank-specific risks, loss and revenue projections that could not be replicated, or problems with governance of the planning process.

to ja polecam całą serie "Dary anioła, "Piękne Istoty" Oby dwie serie maja swoje filmowe ekranizacje też warte zobaczenia, jak ktoś lubi takie klimaty to jest w sam raz. Ja bardzo łubie czytać takie historie :) AAA i moja ulubiona"Córka dymu i kości" to jest genialna książka .

Gość Finka11
czytałam ostatnio "jak rozmawiać z aniołami". warta przeczytania jeśli chcesz aby aniołowie Ci pomogli.

Gość Lilka56
Finka mówisz o książce "jak rozmawiać z aniołami" Marii Bucardi? Mam ją na liście do przeczytania. Podobno zjawiskowy poradnik.

Kroniki Obernewtyn Wielka Biel nadeszła cicho, szerząc szaleństwo i śmierć. Spływający z nieba napromieniowany deszcz otulił ziemię płaszczem zagłady. Szczęśliwcom, którzy zamieszkiwali odległe ziemie i farmy, udało się uniknąć chemicznej destrukcji. Bronili swoich nieskażonych domostw i rodzin, dokonując bezlitosnej rzezi setek uciekinierów, masowo opuszczających zatrute miasta. Teraz, kilkadziesiąt lat później, wciąż walczą o powrót do normalności. Dla kogoś, kto — jak Elspeth Gordie — skrywa pewną tajemnicę, życie jest szczególnie trudne. Sekret, który daje jej przewagę, jest błogosławieństwem i przekleństwem jednocześnie. Jako Odmieniec, osoba obdarzona nadnaturalnymi zdolnościami, Elspeth musi uważać, by jej mocy nie poznali członkowie Rady. Gdy trafia do położonego w górach Obernewtyn, groźba zdemaskowania staje się niemal namacalna. Wtedy okazuje się, że nie jest jedyna…

Gość Rześka1
"Jak rozmawiać z aniołami"warto przeczytać bo nie tylko zjawiskowy poradnik. brak mi słów aby go opisać . z resztą to nie pierwsza książka Marii Bucardi która mi się podobała.

Gość pytajnik1
Anioły też podciągamy pod istoty magiczne?;p Bo znam taką jedną fajną książkę "Jak rozmawiać z aniołami" Marii Bucardi. Nie będę mówić o czym ona jest. Sama sprawdź;)

Gość Bryłka1111
Również polecam książkę "Jak rozmawiać z aniołami" Marii Bucardi. Wiele można się z niej dowiedzieć. A najlepsze jest to że "to" działa. Warto chociaż zajrzeć. Jak dla mnie trochę inne spojrzenie na kwestię istnienia aniołów.

Gość mał go go
Przeczytaj "Jak rozmawiać z aniołami" Marii Bucardi. To właściwie poradnik ale może Cię zainteresuje.

Gość popotek
Ja czytałam ten poradnik. Jak rozmawiać z aniołami. Dość... intrygujący. Dla kogoś kto wierzy w anioły i życie pozaziemskie jak najbardziej na plus.

Gość ilaki
"Niebezpieczne istoty" Ridley to tajemnicza istota - w jej towarzystwie każdy pozostaje pod jej urokiem i robi dokładnie to, czego ona pragnie. Jej urok sprawia również, iż zakochać się w niej jest bardzo prosto........Książkę Można dostać w księgarni Matras