Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona.1984

z kim Wigilia

Polecane posty

Gość ona.1984

Witam, Mam taki mały dylemat, ponieważ z mężem spodziewamy się dziecka i chcielibyśmy powiedzieć o tym naszym rodzicom na Wigilii którą chcemy zrobić u nas w domu, całym problem jest w tym, że moi rodzice są po rozwodzie i jak to w rodzinie bywa nie każdy z każdym lubi przebywać. Moja mama nie chce w Wigilie zostawić mojej babci samej, i przyjść do nas na wigilie, upiera się że przyjdzie tylko z babcia, z kolei wtedy tata nie pojawi się, bo niezbyt przepada za babcią. Mama nalega żeby nie robiła w ogóle Wigilii, bo ona babci nie zostawi samej, albo przychodzi z nią na Wigilię chciałam zrobić pod wieczór tak po 18:30, ze względu na to, żeby każdy miał czas wcześniej spotkać się z innymi. I co teraz zrobić Wigilię i nie ustępować mamie, czy ustąpić.

Gość zaprosz mame z babcia a
tacioe wytlumacz ze mama pod innym warunkiem by nie przyszla a chcesz im cos oznajmic i zalezy Ci na obecnosci obojga;p

Gość dokładnie z tatą spotkasz się
w pierwszy dzień świąt.

Gość mi chodzilo o to zebys zaprosi
mame i babcie i tate na wigilie z tym ze wytulmacz tacie zeby przyszeld mimo tego ze nie lubi babci bo to wazny dzien i chcesz im o czyms powiedziec i zalezy Ci na ich obecnosci

Gość ona.1984
watpię, żebytaki pomysł się udał niestety.

Gość a babcia nie ma innych dizeci
by np. z nimi mogla spedzic wigilie?

a moze by tak bez ceregieli rozumiem ze sie cieszysz ale powiedz to normalnie nie musizsz cudowac a wigilie spedz z kim chcesz nawet mozesz tylk z meżem a 2 pozostwłe swieta a to u mamy a to u taty

Gość ona. 1984
zależy mi by oboje przyszli bo prezenty - znaczy pieniążki mi dadzą. a jak dadzą to niech zaraz spadają bo chlopak do mnie przychodzi też

Gość ona.1984
do ona. 1984 jeżeli kogoś nie interesuje to proszę o nie podszywanie się i czytanie dokładnie. Babcia ma jeszcze syna, ale syn spędza wigilię w innym mieście z kimś innym.

Gość nie wiem co poradzic
mam podobny klopot rodzinny, na szczescei w tym roku Swieta spedzam sama z mezem. Ale wez pod uwage,ze to nie jest kwestia jednej Wigilii. Pozniej beda te same problmey przy chrzcinach itp. Dlatego warto juz teraz jakos to rozwiazac.

Gość ona.1984
właśnie później będzie wiele podobnych sytuacji i zawsze trzeba będzie komuś ustępować.