Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frozen heart

Czy mój chłopak nie przesadza??

Polecane posty

Gość frozen heart

Parę razy kochaliśmy się bez zabezpieczenia, ostatnio trochę dłużej i on od tej pory strasznie panikuje, nie śpi po nocach...a dziś obudził mnie chyba o 8 telefonem , napisał mi w nocy xxx smsów i teraz mi mówi że załatwi tabletkę 72 po ;( :( jestem załamana. przecież taka tabletka jest bardzo szkodliwa , a ja nie czuję się jak w ciąży. teraz to już mi się odechce z nim seksu na zawsze :/

Gość teraz to wszystko sztuczne
kawa bez kofeiny papierosy bez nikotyny seks w gumce mleko bez tłuszczu, czekolada bez cukru... same substytuty

Gość frozen heart
mialam okres od 4 listopada , dzień płodny był kilka dni temu , na pewno nie wczoraj , poza tym nie było wytrysku!! na gumki tak średnio stać, ale nie ma czasu kiedy kupić zresztą bez gumki to inne wrażenie zupełnie, taka bliskośc :)

Gość no bo o co
skoro facet sie boi to moze jednak byl wytrysk tylko ci n ie powiedzial ;) a ty nie czułaś;D pierwsze objawy ciązy wystepuja od 1 do 2 miesiecy wzwyz ;) a nie po 1szym dniu :)

Gość frozen heart
nie no czułabym , dobrze go znam, wiem że powstrzymywał się, tylko on sie boi preejakulatu :( a ja czuję się spokojnie bo mam taką dziwną pewność że narazie nie zajdę w ciążę i nie wiem jak go uspokoić

Gość PIEKNA I BESTIA
ale z niego debil... mogl wczesniej o tym pomyslec i wyciagnac... a nie teraz i ty tez nie powinnas mu na to pozwalac!!!

do łoża chodzi się z takimi osobami z którymi w razie czego można ułożyć sobie życie, nie ma 100 % antykoncepcji. Więc warto się zastanowić czy to ten zanim się wskoczy do łozka. Teraz jak będziesz w ciązy będziesz miała przesrane.

Pigułki nie kosztują wiele. Mógłby pierdolec wysupłać na to kasę. Na piwo pewnie mu starcza :o

Gość frozen heart
Misiolandia mylisz się bardzo. To jest mój stały partner a nie jakiś przygodny, jak bym była w ciąży nie zostawilby mnie, ale on to dla naszego dobra niby...już ma receptę :( a ja sie boję tej tabletki...co ? bede tak leżeć i się wykrwawiać ?? :(

Gość frozen heart
Kaliban a jesli chodzi o tabletki to on powiedział , że nie chcę zebym brała hormony, że to szkodzi no i że później dziecko się może jakieś upośledzone urodzić...ja w sumie też bym hormonom nie ufała..jeszcze wąsy mi wyrosną :O

Gość stały partner ale jak widać
dziecka nie chce! Pewnie kazalby zrobić Ci skrobankę! A Ty jestes dziewczyno po prostu głupia i bezmyślna!

cztery dni temu mialas szczyt uwulacyjny, "pare razy ostatnio sie kochaliscie" ....co to jest, rosyjska ruletka? uda... nie uda... uda nie uda.... nie wiem po ile macie lat ale mi to wyglada za przed 20, a skoro on chce ci kupic pigułe to coś ma na sumieniu, moze jednak wypuscil pare plemników na wolnosc?

Gość frozen heart
on włąsnie nie jest pewien. no mamy po 20 lat. nie kazałby skrobanki i dlatego leci po tabletke 72 po . nie mamy wykształcenia, on juz nie stduiuje nawet, ja niedlugo pewnie tez rzuce i pojde do pracy. to nie czas na dziecko , chcemy nacieszyc sie sobą. no ja mysle ze rosyjska ruletka, jest ryzyko jest zabawa. ale jest cos jak intuicja i ona mi podpowiada że nie będzie ciązy :)

frozen heart => Ta, kurwa, słuchaj gołodupca. Jakby się troszczył o Twoją równowagę hormonalną toby nie starał się wcisnąć w Ciebie piguły 72 po. To istna bomba hormonalna. Sama kupuj pigułki, jeśli chcesz się jeszcze stukać z tym pajacem.

Gość frozen heart
nie no, on powiedział że teraz zapas gumek i tyle... a mi się już odechciało...no bo w gumce co to za seks...z jakąś prostytutką można w gumce

Gość frozen heart
ech boję się :( przez cały tydzień mam zajęcia na uczelni a jak ten lek zadziała to nie wiem. mam mała wagę ciala...ech. oboje tego chcieliśmy,znaczy seksu, ale tabletek to ja już nie chciałam, ale żeby zapobiec ciązy...

Gość wy oboje
macie nasrane we łabach

po co zakładasz temat? Jakby facet był odpowiedzialny to : - stosował by antykoncepcję - pilnował by abyś Ty ją stosowała ( wąsy chyba z głupoty Ci wyrosną a nie od tebletek ) - nie cierpiałby na bezsenność bo zdawałby sobie sprawę z tego ze jak zrobił to zrobił i konsekwencje ponieść musi. - nie uważałby tak jak Ty że jest ryzyko jest zabawa. Oboje kupci po zestawie grabek i cofnijcie się do czasów piaskownicy, bo nie macie pojęcia o antykoncepcji a seks uprawiacie!

Gość seks w gumce to tak
jak lizanie cukierka przez papierek

Gość jak mam uprawiac seks w gumce
to se wolem konia zwalić

Gość frozen heart
oj Misiolandia chyba zazdrościsz :D ciebie pewnie chłopak przez podwójne gumki i prześcieradło pyka ? :D mój lubi bliski kontakt tak jak ja. już zażyłam tabletkę. wszystko jest dla ludzi :) jak przeżyję to się odezwę . chyba jednak mam odpowiedzialnego dobrego chlopaka :)

Gość frozen heart
przyjęłam tabletkę i wciąż żyję :) teraz mam dreszcze...ciekawe czy dotsane jutro okres