Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j57k7yer

DZIEWCZYNY-CZY TEż TAK ROBICIE PODCZAS OKRESU???

Polecane posty

O jeny xxI wiek a tu takie brudasy chodzą jak w epoce kamienia łupanego :o

ja sie przez tydzien nie moje:P Po co p[rzeciez i tak nastepnego dnia bede tam samo brudna:O Jestescie obrzydliwe:O

Gość jakaś takaś
podpaski zmienia mi mąż i majtki też pierze bo to lubi robić

Gość olaola89
jednym slowem brudas z ciebie :/ mam nadzieje, ze jestes wyjatkiem ;/

Gość niby czemu
nie wierze,ze przez cały dzień bąka nie puścisz .. a jak już puścisz to bąk w majtki przenika i już nadają się do zmienienia.. ja używam tamponów a do tego wkładka a i tak zmieniam je co dzień!!!

Gość fgthj
debile przeciez pot z doopy ci wsiaka w majty, oczywista ze sie brudza a juz w lecie to w ogole

Gość qwertura
Zmieniam automatycznie , nie zastanawiałam się. Tak sie wszyscy oburzają a dla mnie to to samo jak chodzenie po parę dni w bluzce, albo spanie w piżamie przez ileś nocy z rzędu

Gość atena101
nie rozumiem jak można nie zmieniać majtek!!!!!! To co ,że nie pobrudzą się od okresu, ale przecież skóra złuszcza się codziennie, chodi się w spodniach(których wiadomo nie pierze się codziennie) są one przykurzone, przeciesz się pocimy . Dla mnie codzienna zmiana bielizny jest obowiązkowa. Stanik ,majtki, skarpety czy rastopy. Codziennie po kąpieli piore ręcznie. Tak tez nauczyłam męża (z nim było ciężko) i dzieci.

Gość avalansz
ja juz to pierdole

Gość mi się zdarzało
także jak mam okres, to nie zmieniam codziennie, a co 2 dni, ale wyzej panna ma racje, skóra sie poci czy łuszczy, a co ile wyjsc pierzecie spodnie??? bo ja co 5 wyjść

Gość ze szczebrzeszyna
co ile zmieniacie piżame i ręczniki i pościel? i co ile pierzecie spodnie?

Gość mi się zdarzyło
piżame - co tydzień pościel - raz na miesiąc ręcznik - co tydzień

Gość eee........
Wy codziennie nosicie inny stanik albo śpicie w innej piżamie? :O

Gość ze szczebrzeszyna
a ja nie przesadzam ani w jedną ani w drugą strone, bielizne zmieniam codziennie ale jak majtki 2 dni nosze podczas okresu to nie czyi ze mnie brudasa bo rzeczywiscie podpaska je chroni, a uczulenia od "złuszczonej" przez dwa dni skóry nie dostanę, tak jak od spiodni nie pranych codziennie nie dostaje. bez przesady w żadna strone

Gość basia33333bbbasss
ja zmieniam majtki raz na tydzień. tampon też jak inne tutaj z was wyciskam. poza tym mój chłopak również doskonale potrafi czyścić moje tampony

ja susze podpachy na kaloryferze, moge je wtedy uzywac wielokrotnie , zdjete z kaloryfera przyjemnie grzeja me krocze

Gość ze szczebrzeszyna
piżame - co tydzien posciel - co 2 tygodnie recznik - co tydzien/dwa majtki - codziennie skarpety - codziennie bluzka - dwa-trzy razy założe (chyba że się spocę lub nie pachnie ładnie) stanik - kilka dni (patrze czy aby nie jest zabrudzony na ramiączkach) sweter - 3 razy no i myje sie codziennie mnie się zdaje że jak ktos przesadza to może predzej uczulenia od źle wypłukanej z proszku bielizny dostać ^^

Gość gość
Macie okres trwający tydzień?? Szok.

Gość SARA

Witajcie mam 40 lat jestem mężatką,biustonosz zmieniam co 2 dni majtki w lecie codziennie w zimie co 2-3 dni.Gdy mam okres to majtki zmieniam dopiero jak się skończy 4-5 dni podpaski tampony 3razy dziennie.Podczas okresu po domu chodzę goła bez majtek tylo w koszulce i podmywam się co 40 minut,czasem mój ukochany małzonek coś lizanie z mej cipki a uwielbia to robić.Śpię tylko nago nawet podczas okresu to jest zajebista sprawa,rano się obudzisz a tu proszę czerwona pościel sex w okresie w takiej pościeli jest zajebisty cyce czerwone dupcia plecki i buzka sama rozkosz.