Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

jeśli macie chwilkę czasu to pomożcie wybrać

Polecane posty

Gość ja wyprobowalam wszystkie
procz herbal (nowa wersja)slyszalam opinie, ze ten szampon jest bardzo dobry bo pozostale ktore podalas jak dla mnie do bani

dziękuje za wypowiedź:) piszcie jeszcze.. używałam swego czasu odżywki nivea z lini którą podałam wcześniej i włosy mialam bardzo "milutkie":) elseve wlaśniemi się skonczył... rewelacji nie ma... ale została mi odżywka i myśle wykożystam ją i dlatego chce kupic ten sam szampon.. a po tej odżywce nie zauważyłam zadengo efektu. tego fioletowego nie używałam jeszcze, ale mam falowane wlosy chciałabym miec proste i nie wiem czy warto wydac na niego pieniądze, czy napewno zadziała.. z tego względu że mam suche włosy kupiłabym ten herbal... więc czekam na więcej opinni..:) bo niestety mam truudny wybór

Moim zdaniem szampon nie jest ważny. To odżywka robi swoje przede wszystkim. Co do elseve to bez rewelacji, ale chyba jeden z lepszych, tego z gliss kura nie używałam ale używałam inne i obciążały włosy za bardzo. herbal tego nowego nie używałam ale uzywałam jeszcze jak były stare serie i uważałam za jedne z najgorszych kosmetyków te szampony i odżywki. Nivei nie znam szamponu, miałam tylko odzywke regenerującą i była ok. Ja stawiam na apteczne szampony, zwłaszcza Pregaine.

zaden z tych:o zainwestuj w dobry profesjonalny kosmetyk:)

Gość Jak dla mnie
najlepszy else, herbal nie uzywałam. I uwazam że ważna jest odzywka. Dla mnie włosy są piekne jak po myciu popsikam je nabłyszczaczem z avonu lub odzywka płynny jedwab z gliss