Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscik

czy to mozliwe

Polecane posty

Gość goscik

mozliwe jest zaplodnienie dziewczyny jezeli ocieralismy sie o swoje narzady plciowe. moze dojsc do zaplodnienia? jezeli ja mialem na SObie spodnie i bokserki a ona rajstopki getry i majtki???czy moze do tego dojsc? prosze o normalne odpowiedzi to duzo znaczy

Gość hgtu
Nie ! Dziecko Ty braki z biologii pozaliczaj ! A po tem do seksu się mieszaj !

Gość goscik
no to powazne dla mnie jest i to bardzo:(((a wy najazd moze nie wiem:( bo nie wiem;/ czyli to jest niemozliwe tak?

Gość jacek332
Powiem Ci jak facet facetowi.Żeby jakkolwiek mówić o ciąży,muszą plemniki wejść w narządy rozrodcze kobiety .A tak dochodzi najczęściej tylko przez sex , czyli włożenie penisa w pochwę kobiety .Kończy się to orgazmem, ale nie raz bywa tak , że facet wyciąga penisa przed wytryskiem i jest to tzw.stosunek przerwany.Ale on nie chroni przed ciążą.Może też dojść do zapł. w troszkę inny sposób , ale to b.rzadko, gdy kochacie się od tyłu , wsadzając penisa w pupę kobiety, po czym plemniki znajdujące się w spermie spłyną z pupy do pochwy.Innych wariantów nie ma:) Chyba , że jeszcze przetransportowanie spermy palcami do pochwy, ale to już nie wystarcza częśto i tego się nie stosuje:P A więc takie zabawy Twojego typu , nie prowadzą do ciąży :)

tak, jak najbardziej możliwe.plemniki są tak zwinne, że przebicie się przez bokserki, spodnie, rajstopy i majtki to dla nich bułka z masłem.ba, znane są też przypadki kiedy się przebiły przez futro z norek i skafander płetwonurka. możesz zacząć odkładać już kieszonkowe na alimenty