Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sprawdzic

Jak moge sprawdzic czy jestem plodna?

Polecane posty

Gość chce sprawdzic

Zazywam tabletki anty. ale kiedys ich nie uzywalam i w ciaze neie zachodzilam wiec chialabym sprawdzic czy moge miec dzieci czy sa jakies badania ?? jak tak to jakie? wie ktos cos?

Gość skoro lekarz przepisał ci
tabletki, to pewnie wcześniej cię badał i nie znalazł przeciwskazań. Badać to możesz drożność jajników czy dojrzewanie jajeczek, ale w przypadku, kiedy przez 2 lata seksu bez zabezpieczeń nie zajdziesz w ciążę

Gość chce sprawdzic
a bez zabezpieczenia właśnie 2 lata robiłam

Gość skoro lekarz przepisał ci
ty się nie zabezpieczałaś a facet też nie i uprawialiście seks często? Jeśli tak, to po co tabletki? Możesz zrobić usg narządów rodnych na początek i pokaże jak z jajeczkowaniem. Jesli ok, to wyslą cię na badanie drożności jajowodów

a mozliwe jest ze przez 4lata uprawia sie seks bez zadnego zabezpieczenia tzn seks przerywany ( nie szczytuje we mnie) i nie zajde w ciaze?

Gość eśli facet nie dostanie nerwic
y przez to i zawsze bedzie w czasie seksu myslał o ucieczce na czas, to jest szansa, że nie zajdziesz. Gorzej, gdy go refleks zawiedzie :) 20% facetów nie ma płynu przed wytryskiem, więc jest szansa, że i twój nie ma. Ale to taka rosyjska ruletka. Jeśli lubisz to czemu nie

bo chodzi o to ze my tak juz 4 lata.ja szybko dochodze i facet sie nie meczy bo potem ja juz obrabiam temat:)