Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce skorzyc z makijazu Se..

makijaż Z SEPHORY - CO SĄDZICIE?

Polecane posty

Gość chce skorzyc z makijazu Se..

niebawem idę na wesele i chcę skorzystać z usług jakie proponuje SEPHORA - mkijaż wieczorowy. Co o nim sądzicie? warto? ile kosztuje? bo ja słyszałam ze 15 zł inni mówią ze darmowy choć w to wierzyć nie chce.

Gość a ja słyszałam
ze taki makijaż kosztuje 30 zł. Tzn ja nie skorzystałam, ale moja kolezanka wspominala.

Gość nieumiejąca się malować
Mam właśnie takie pytanie. Czy któraś z was była na takim ekspresowym makijażu w Sephorze? Nigdy się nie maluję, jutro idę na kolejną randkę i chciałabym wyglądać trochę lepiej. Nie chodzi mi o jakąś spektakularną zmianę, a jedynie podkreślenie urody. Obawiam się, ze ewentualna wizażystka może przesadzić. Co myślicie? P.S. Dodałam podobny temat, ale dzisiaj kafe odmawia mi współpracy :O

up?

Serio nikt z tej usługi nie korzystał? Proszę o jakąś odpowiedź, nie chcę jutro mieć wtopy ;)

Gość misiaaaaaa5
czesc, ja też niekorzystałam ale bardzo bym chciala. jeśli pójdzisz daj znać jaka cena i jaki efekt

Haha :D Chodzi mi o opinię.

Mam zamiar skorzystać z makijażu dziennego, bo to na moje warunki już będzie duża różnica. Cennik jest taki: ekspresowy dzienny - 25zł, ekspresowy wieczorowy - 30zł, ślubny (w tym próbny) - 99 zł.

To też już przeczytałam, ale dziękuję za fatygę ;) Jeśli jutro pójdę do klubu, to zaryzykuję ten makijaż w Sephorze i zdam relację ;)

Gość Ania RToo
W perfumerii Sephora w Centrum Janki można poddać się jednej z 7 bezpłatnych 15-minutowych mini-metamorfoz: Smoky eye - Podkreślone brwi - Codzienny makijaż oka - Idealna cera - Perfekcyjne usta - Precyzyjna Kreska - Konturowanie podstawowe

Gość Iga887
Korzystałam kiedyś z makijaży w Sephorze, pani makijażystka w trakcie robienia makijażu wyjaśniła mi kilka kwestii, powiedziała jakie kosmetyki najlepiej dobierać do mojej cery i jak podkreślić urodę :) teraz często maluję się w sposób, jaki mi zaproponowano :)

Gość SyylwiaFikkk
Dużo bardziej byłam zadowolona po wizycie w salonie Bikora na Chmielnej

Gość Annusskai
Też ostatnio słyszałam że właśnie warto się wybrać do Salonu BIkora. Zresztą sama mam puder z tej firmy i jak dla mnie jest rewelacyjny, a jeszcze jak mnie panie profesjonalnie pomalują ich kosmetykami to już w ogóle super.