Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurozna na maxa 88888888888

Antidral !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

siema! kupilam antidral bo podobno swietny i zapobiega poceniu sie! owszem!! jak uzylam pierwsyz raz to pomagał a teraz!!!?? posmaruje a jak na drugi dzien pomocze ta woda, albo ogole pachy to kurwa sie poce!!!!! a nawet jak ich nie gole tytlko pomocze woda rano to nie dziala!!!!! jestem taka zła!!! co ja mam robic zeby znowu mi to pomagało !! :/

Gość łoooHooooHoooo
wes dziewczyno nie dramatyzuj ! ja mam antidral i na mnie dziala ciagle :) moze duzo sie pocisz i dla tego nie skutkuje Pozdrawiam :)

nie!! bo ja z poczatku jak uzywalam to tez mi pomagał i sie nie pocilam!! teraz tylko sie wkurwiam na to :/

Gość kozetka
uzywalam kiedys antidralu i robilam to tak: smarowalam na czystą skore na noc, rano przemyklywalam to i nakladalam zwykly antyperspirant (rexona, dove itp), I nie stosowalam antidralu co wieczor kazdego dnia... To moze zaszkodzic, a pozniej nie bedzie juz dzialal. Dwa razy w tyg to max. I normalnie inny antyperspiramt do tego zeby neutralizowal ewentualny przykry zapach.

no ja z poczatklu codziennie uzywalam ... tera ztez uzywam na noc a rano dezodorant i sie poce :/ moze wezme dam antyperspirant... bo myslalam ze jak juz tego uzywam to nie musze antyperspirantem smarowac.. a jak z depilowaniem sie?

Gość kozetka
no z depilowaniem to moze byc problem bo skora po antidralu jest podrazniona i potraktowanie jej maszynką boli ;) JA golilam maszynka w te dni kiedy nie naladalam antidralu. Moze zrob przerwe w nakladaniu antidralu na tydzien? Żeby skora i gruczoly potowe odpoczely troche i uspokoily sie? Wiesz, to moze byc tak jak z zatykaniem korkiem dziury, zeby woda nie przeciekała. Zatkasz dziure- ok, nie leci. Odetkasz i woda wylatuje z potężna siła. Antidral dziala jakk ten korek na nasze gruczoły potowe. A moze zmien diete? Jesli jadasz ostre potrawy, fast foody, duzo slodyczy to one tez moga sie przyczyniac do nadmiernej potliwosci.

nie nie jem zbyt duzo slodyczy ani ostrych przytraw .. ok zrobe dzis tak na noc dam ten antidral jutro naloze antyperspirant i zobacze jak to bedzie... jak bede sie pocic to dam spokoj na jakis czas i znowu zaczne. ja z depilowaniem robilam tak.. nalozylam antidral a na drugi dzien juz wydepilowalam pachy ;p i czekalam 48 godzin zeby nie podraznic skory..

Gość kozetka
tylko moze rano przemyj skore delikatnie woda z mydlem i potem naloz antyperspirant. Życze powodzenia :) pozdrawiam :)

tak wlasnie zorbie ;))) nie dziekuje ;d ale dziekuje za rade hehe ;**

a powiedz mi czy lepszy w kulce czy w sztyfcie?