Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniol

problem ze stopą

Polecane posty

Gość zaniol

witam wszystkich. mam problem i chcialabym sie poradzic. w piatek bylam na swoich połowinkach, gdzie pewna dziewczyna obcasem nadepnela mi na duzy palec u stopy. poczulam bol ale nie zaden straszny. po powrocie d domu zauwazylam ze paznokiec jest siny ;/ poszlam spac. rano obudzilam sie ze strasznym bolem, palec troche spuchl ale nic strasznego sie nie dzialo. natomiast od jakis 2 godzin spuchla mi cala stopa i strasznie boli, podeszwa(nie wiem jak to sie okresla) strasznie boli, cos w rodzaku skurczu.. nie wiem czy udac sie na pogotowie czy co;/ boje sie ze mnie wysmieja ze to tylko zbicie badz cos.. jednak nie moge zalozyc butow nawet gdyz sie moja stopa w nie nie miesci ;p

ZANIOL-zapylaj na ostry dyzur-zrobią Ci prześwietlenie,z tego co piszesz możesz mieć zlamanie srodstopia

Gość zaniol
no ale przy zlamaniu obrzek pojawil by sie chyba od razu a nie po 2 dniach? nie wiem..

Gość zaniol
upup

nie koniecznie od razu bedzie obrzek - u mnie pojawil sie wlasnie po nocy

NIE,miałam teraz złamany 2 i 3 palec,a obiawy takie jak TY.Tez myślałam ze to tylko stłuczenie a okazało się złamani śródstopia,idź bo będziesz miał problem,ja się bujam od 15 sierpnia,to jest baedzo paskudne złamanie.

Gość zaniol
no tak, ale ja zrobilam to w piatek nocy eh.. sama nie wiem

Gość zaniol
do MALGORA-heh, dzieki za porady, jestem dziewczyna. dziwi mnie jednak fakt ze moge chodzic, tzn kustykam.. przy zlamaniu by to chyba nie bylo mozliwe? i czy mozliwe jest zlamanie ksoci od nadepniecia?

PRZEPRASZM,NIE chciałam CIę urazić,nie wiem z jakiego jesteś miasta,jeśli nie masz problemu to wsiadaj i jedź na ostry dyzur,naprawde ja tez nie chcialam jechać do szpitala,kolezanka wzieła mnie na siłę i okazało się takie paskudne zlamanie.Moze w twoim przypadku będzi inaczej-módl się o to,ja bujam się od sierpnia i jeszcze nie koniec.

Gość zaniol
prosze nie strasz ;] niestety mam taki maly porblem ze moi rodizce wola poczekac do rana gdyz w moim miescie na sor sa straszni lekarze..

naprawde nie strasze,wejdź na kafeteri,zlamanie śródstopia,napisz jak coś się wyjaśni bo będe ciekawa,albo jak masz jakieś pytania