Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden koleżka

problem ze studiami help

Polecane posty

Gość taki jeden koleżka

Chciałem iść na studia zaoczne tak jak mój kolega żeby niby studiować i mieć wyższe ale się nie przemęczać za bardzo- on ma zajęcia co dwa tygodnie w soboty i niedziele a ja qrwa poszedłem na j**any uniwerek i qrwa mam co tydzień w piątki soboty niedziele - w piątki od 17 do ok 21 a soboty i niedziele od 8-18 i to qrwa tydzień w tydzień czyli 3 dni w tygodniu- qrwa to dzienni mają na tym kierunku 4 dni bo w piątki jakieś luzy mają i większość nie chodzi- qrwa co to za j**ane zaoczne studia niby są?? Jak ja mam się z tego gówna wyplątać?? Można się jakoś przenieść czy coś??i qrwa ciągle jakieś koła jakieś j**ane projekty i qrwa obecność na WYKŁADACH obowiązkowa!!! Na wykładach???? Zawsze można było olać wykłady z tego co od kolegi słyszałem a tu taki szajs - sorki że tutaj ale na ogólnym mnie olali :O

Gość a miałam by pytanko do panstwa
Ciężko odpowiedzieć na pytanie kiedy nie rozumie się języka w którym zostało ono zadane młody człowieku.

Gość siabadaba
Zanim człeka przyjmą na studia, powinni sprawdzać nie tylko wiedzę, ale i kulturę osobistą:O No wybacz koleś, ale żeby takie coś studiowało na uniwerku, to już się w ogóle w pale nie mieści:O Chcesz mieć wyższe wykształcenie i tytułować się magistrem, a słoma z butów wystaje jak cholera. Nadajesz się do kopania rowów melioracyjnych, a nie na studia

Gość taki jeden koleżka
oki wiem że trochę to nieskładnie wyszło- chodzi o to że to za dużo zajęć i za często jak na zaoczne studia gdzie miał być totalny luz- czy teraz mogę się gdzieśprzenieść?? Czy bez problemu mogę skaładać papiery gdzoie indziej?? Czy musze męczyć się na tych co jestem teraz do końca semestru albo co gorsza roku??

Gość ujotttt
Po kiego pena ci te studia, skoro ci się uczyć nie chce koleżko? A co to za kierunek, he?

Gość taki jeden koleżka
jebana rachunkowość- kolega twierdził że z palcem w dupie sobie poradzę bo chodziłem do technikum ekonomicznego i miałem z rachunkiem stryczność ale myślałem że zaoczne to zjazd 2 razy w tygodniu a tu takie coś- to nawet nie są zjazdy- to jest regularne chodzenie 3 razy w tygodniu i w soboty i niedziele to po 10 godzin- no żesz chooj by to... - da się gdzieś przenieść z tego teraz??

Gość no cozzzz
od nadmiaru wiedzy jeszcze nikt się nie rozchorował student od siedmiu boleści buhahahah

pewnie da, tylko nie wiem za bardzo jak to wygląda od strony technicznej PS. studia nigdy nie są łatwe i przyjemne także uważaj żebyś nie wpadł w większe bagno;)

Gość takiej jedno pytanie
a który to taki uniwersytet? Ja cie doskonale rozumie, poszlam na ekonomie, i tez mysalalm ze bede miala zjazdy co 2 tyg, a doznalam szoku kiedy sie dowiedzialam ze co tydzien i to wlasnie jak mowisz od 8 rano do 20! Tragedia, dlatego rozumie twoja frustracje doskonale!

Gość taki jeden koleżka
nie ma większego bagna :O a miało być niby lajtowo- ja rozumiem zjazd co 2 tygodnie ale nie takie coś ! Chyba im coś odjebało na tym uniwerku ! :(

Gość taki jeden koleżka
up up- jakies pomysły jak załatwić przeniesienie??

A może idż do innej szkoły, zapytaj czy możliwe jest przeniesienie z Twojego uniwerka, ile to kosztuje i jakie różnice programowe trzeba nadrobić i przede wszystkim jakie pismo i do kogo trzeba skierować. jak są fajne babki w dziekanacie to wszystko Ci powiedzą. Powodzenia🖐️:)

Gość i tutaj proszę państwa mamy
typowy poziom zaocznego studenta 🖐️