Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kupetka

Mama wysłała do mnie smsa z drugiego pokoju!!

Polecane posty

Matko co za farsa. Siedział u mnie chłopak i nagle sms przychodzi...on się zerwał i chwyta za mój telefon bo był zazadrosny chciał mnie przyłapać że to jakiś chłopak do mnie pisze a tam "mama" :o byłam zdezorientowana, myślałam "może wyszła?" poszłam do drugiego pokoju a ona że "a nie chciałam wam przeszkadzać" ale my nic nie robiliśmy takiego :o a mój chłopak oczywiście się śmiał. temat nie jest prowokacją, i jakby co parę tygodni założyłam "mam 20 lat i nie mam życia" a to potwierdzenie że moi rodzice są dziiiiwni :( ma ktoś podobnie ?

Gość fajna masz mame
nie chciala kobita przeszkadzac, wyslala smsa a ty masz problem. jakby przyszla i zapytala o to, co wysalla w smsie pewnie bysmy czytali topic - mama mnie kontroluje, nawet z facetem nie moge posieedziec bo przychodzi nam do pokoju. wyluzuj!!!!

Gość Kapicki
a mogła ze sracza jak rąbała gówno

no i dobrze. mogę sobie pisać na kafeterii bo wiem , że tu są takie dziwolągi jak ja nawet jak będziecie udawać hipisów i wszechmogące nastolatki. i jeszcze ojciec każe mi się uczyć 😭 za co mnie to spotyka :(

Gość moja mama robi to samo
Czasami nawet dzwoni :) heheh a mam 25 lat:P

Gość kless
gdybyscie sie bzykali i weszlaby do pokoju, to zalozylabys topic jaka masz beznadziejna i upierdliwa matke:O

Gość tooo jeszcze nic
moi rodzice każą mi oddychać i jeśc, jak nie jem przez kilka godzin to podejrzewają że chce umrzec

Gość Weronika- weronka
a dziwisz się? weszła by a wy bylibyście w trakcie... pocałunku a tak co oczy nie widzą tego sercu nie żal...

bo moja mama strasznie lubi tego chłopaka i nie chce przy nim wyjść na wścibską i toksyczną, ale on i tak wie jak jest naprawdę, a ona do tej pory wchodziła po 20 razy z pretekstem "a może kanapeczkę ? suche majtki zdjełam z prania" itp .itd. i nigdy moi rodzice nawet nie pukali. a ojcu jak zwróciłam uwagę, że akurat się przebierałam jak wszedł powiedział "haha bede we własnym domu pukał" :(

Gość tragedia w pięciu aktach
ty masz z chłopakiem problem, a nie z mamą co to znaczy, że "rzucił się do telefonu, bo chciał cię przyłapać"? w domu wszyscy zdrowi? :O

Gość iza191126
ja dzwonię do mamy choć jest za ścianą. po prostu nie chce mi się do niej iść z każdą pierdołą. Może obawiała się że zastanie Was w jednoznacznej sytuacji??:P

to chyba dobrze, że jest zazdrosny i wierzy w to że jakiś inny chciałby mnie poderwać ;)

Gość tragedia w pięciu aktach
być zazdrosnym, to jedno, a rzucanie się do do NIE SWOJEGO telefonu po usłyszeniu dźwięku przychodzącej wiadomości i czytanie NIE SWOICH smsów to drugie nie widzisz teraz, zobaczysz później, kiedy będzie już za późno

Gość Mam naprawdę dziwną matkę
To jeszcze nic. Moja matka nie raz tak robi :O Wysyła do mnie smsy z drugiego pokoju, żebym ściszyła muzykę, lub żebym szła już spać :o Kiedyś dostałam nawet od niej życzenia z drugiego pokoju!!! To już jest dopiero przegięcie :O

Gość dtrdtyryyt
moja dzwoni do mnie, żeby powiedzieć, że obiad gotowy :D

wiedziałam że na kafe są ludzie z podobnymi rodzicami :) co do chłopaka...no może i fakt że przesadza :/ tylko jak go teraz postawić do pionu żeby nie odbierał moich smsów??

Gość rdgjniji
Nie rozumiem twojego problemu ? czy mozesz mi jeszcze raz moze inaczej, albo dokladnie przedstawic powo dla ktorego sie tu znalazlas ??

a co ja w psychiatryku jestem że musze mówić jaki powód ? :P no wiem, że do nikogo normalnego rodzice nie piszą smsów z drugiego pokoju :)

Kupetka i reszta...Trzeba to koniecznie zgłosić na niebieską linię! Wasi rodzice nie mogą was tak poniżać i terroryzować, to jest czysta patologia! Kupetka, współczuje ci takich przygód, mnie nigdy taka ostra jazda nie spotkała i całe szczęście , bo takie traumatyczne przeżycie wpłynęło by znacząco negatywnie na całe moje życie. Całe szczęście, masz fajnego i troskliwego chłopaka , ktory Cię pilnuje i przegląda twoje smsy. Tak trzymaj, on Cię napewno bardzo kocha i szanuje.

Kupetka i reszta...Trzeba to koniecznie zgłosić na niebieską linię! Wasi rodzice nie mogą was tak poniżać i terroryzować, to jest czysta patologia! Kupetka, współczuje ci takich przygód, mnie nigdy taka ostra jazda nie spotkała i całe szczęście , bo takie traumatyczne przeżycie wpłynęło by znacząco negatywnie na całe moje życie. Całe szczęście, masz fajnego i troskliwego chłopaka , ktory Cię pilnuje i przegląda twoje smsy. Tak trzymaj, on Cię napewno bardzo kocha i szanuje.