Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla mnie to jest dziwne

rozpieszczaja corke do granic mozliwosci bo jezdzi na wozku!!!

Polecane posty

Przyjaciolka ma siostre, ktora od urodzenia ma niewladne nogi i porusza sie na wozku. Jej rodzice zapewne dlatego postanowili wychowywac ja zupelnie bezstresowo. Potrafi wyzwac rodzicow od idiotow, glupkow, kretynow z najbardziej blachych powodow ..wystarczy, ze kanapka jest z dzemem truskawkowym a nie wisniowym....i co rodzice na to ? Alez kochanie nie denerwuj sie, juz robie ci inna kanapke. Ale obraza nie tylko ich. Ostatnio gdy razem z nia, moja przyjaciolka i ich mama szlysmy przez miasto, ta dziewczyna powiedziala na starsza kobiete "ale stara krowa idzie". Ta kobieta zwrocila sie uwage i dostalo sie...ale nie dziewczynie tylko starszej kobiecie ze jest niekulturalna i niewychowana.w nagrode za te slowo do starszej kobiety owa bohaterka mojej wypowiedzi zostala zabrana do kawiarni na lody, bo na pewno zestresowala sie tym zwroceniem uwagi. Przyjaciolka tez musi robic wszystko czego sostrzycza zarzada bo inaczej dostaje bure od rodzicow, ma szlaban itp itd. Jej rodzice nie widza ze wychowuja potwora i osobe ktora zupelnie nie bedzie potrafila samodzielnie zyc. Przyjaciolka powiedziala mi ostatnio, ze rodzice caly czas mowia, ze gdy ich zabraknie to ona bedzie sie musiala zaopiekowac siostra....czyli zostac jej sluzaca do konca zycia. A przeciez gdyby nie rodzice, to ta dziewczyna mimo ze ejst na wozku swietnie by sobie sama radzila.

Gość bardzo dziwne przecież
dżem wiśniowy jest lepszy od truskawkowego! A serio - co Z tego, że dziewucha na wózku - zdjęłabym ją z wózka i sprała zdrowe dupsko.

wlasnie o to chodzi. Przeciez powinno traktowac ja normalnie, a po prostu zrobia z niej zyciowego nieudacznika

Gość Róża kamelia
Hej nie rozumiem tej starszej kobiety, przecież powinna wyśmiać twoją koleżankę że jest kaleką, przeciez lepiej być starą i normalną niż młodym warzywem na wózku :D