Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heloiza 2000

PROSZE o rade. Zwiazane z zagranica

Polecane posty

Gość Heloiza 2000

Otoz mieszkam za granica i przeprowadzilam sie teraz do Londynu ale tu znam bardzo malo osob jak na razie .Mieszka tutaj juz od kilku lat kolega z czasow liceum ktory bardzo mi sie podobal a ja jemu tez ale nie bylismy nigdy para. Mam go na naszej klasie i wlasnie jakies 2 tygodnie temu przegladal moj profil. Chcialabym odnowic z nim kontakt , czy napisac do niego ze mieszkam teraz w Londynie?? Tylko ja juz jakies 3 lata temu pisalam do niego na email ze chce przyjechac i on wyrazil chec pomocy ale ja jednak nie wyjechalam wtedy tylko pol roku pozniej i do mojego kuzyna. On pisal to kiedy w koncu przyjezdzasz a jak odpisalam ze nie moge teraz to napisal ze sama nie wiem czego chce i przestal pisac do mnie . Odezwac sie , zwlaszcza ze wiem ze jest teraz sam i nie ma nikogo .

Gość cass24
pewnie ze do niego napisz i powiedz ze jestes w Londynie! spotkajcie sie na kawe, kolacje or whatever ;P zawsze jest milo wyjsc z kims znajomym bez zobowiazan po prostu spotkanie :)

Gość Optymistique29
A z kims nieznajomym, kto moze stac sie znajomym, to juz nie jest milo wysc? No i przeciez im o seks takze chodzi, wiec jakies zobowiazania beda. Przeciez ona nie chce sie z nim spotkac tylko po to, zeby pogawedzic ... wiadomo co ma na mysli :x

Gość Heloiza 2000
ja chce sie z nim normalnie spotkac i POGADAC !!!!

Gość oh my god............
ile ty msz lat dzicko? 15 czy 16?