Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania_C

SEX OPOWIEŚĆ- dołączcie swoje

Polecane posty

Gość Ania_C

Położyłam się na tym wielkim łóżku na plecach , a Tadziu obok mnie . Całowaliśmy się , nasze języki bawiły się wspólnie ze sobą. On dłonią pieścił me piersi. Rozkoszowałam się jego pieszczotami, ale i myślałam o tobie mężu. Wiem,że czekałeś na SMS z naszych poczynań ,że pragniesz bym dzisiaj miała Tadzia nasiona w muszelce ,byś po moim powrocie do Ciebie poczuł ,że byłam z innym facetem , że oddałam się innemu i że mnie wyliżesz z jego nasionek. Tadziu ułożył się przed moimi rozłożonymi nóżkami ,przez moment nic nie robił tylko patrzył w muszelkę. ja dłonią ją delikatnie zakryłam , a on całując me paluszki odsunął ją i zaczął całować myszkę moją. Byłam coraz bardziej wilgotna,podniecenie moje rosło w miarę zwiększenia intensywności pieszczot. Lizał moją myszkę głęboko , tak jak by to piesek chlipał wodę. Wiesz jak bardzo mnie taka myśl o piesku podnieca , czasem sobie wspominam me pierwsze takie pieszczoty ,gdy dojrzewałam i pozwalam się lizać memu pieskowi ( Tadziu o tym nie wie, ale świetnie to robi). To lizania doszły jego paluszki, najpierw wsunął we mnie jeden paluszek , a językiem pieścił moją łechtaczkę, ja rozchylałam dłonią dostęp do mojego kwiatuszka. Tadziu wsuwał paluszki coraz głębiej we mnie i mocniej ,gdy tylko czuł ,że może wsuwał kolejny palec do środka, Gdy były trzy w środku, czułam ,że zbliżam się do orgazmu . Zaczęłam , poruszać swoimi biodrami Tadziu , wyczuł moment i przyspieszył pieszczenie mej grotki . Jego pace wsuwały się we mnie bardzo głęboko i mocno ,słychać było ,że w środku chlubocze . Po cichutku zaczęłam jęczeć, nadchodził orgazm , gdy nadszedł wygięłam się i krzykłam. - O ochhhh Tadziu- dostałam orgazm

Gość Ania_C
i pękła żyłka pierdząca