Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BOGINKA

zatoki, zapalenie krtani - LARYNGOLOG poszukiwany!

Polecane posty

Słuchajcie, mam problem z zatokami, od paru lat męczą mnie nie tylko zatoki, ale i tzw. zapalenie krtani, które mam już aktualnie po raz czwarty (średnio co 1 - 1,5 roku). Zdaję sobie sprawę, że przyczyna leży w zatokach. Czytałam o tomografiach, punkcjach, balonikach rozpychających zatoki itd. Czy możecie mi polecić dobrego laryngologa, który leczy takie przypadki? Może to być ktoś ze Śląska (Gliwice, Zabrze, Katowice), albo i nawet z Katowic lub Wrocławia... byle skutecznie.

Gość przychodnia
Znam dobra przychodnie we Wroclawiu, "Medicus" sie nazywa i znajduje sie przy ul.Wyszynskiego. Ale nie wiem,czy to od Ciebie nie za daleko. Wiem, bo znajoma dlugo sie meczyla z zatokami i tam jej pomogli. Ja sama na zatoki zwykle stosuje duomox, bardzo dobry antybiotyk, pomaga mi od lat. Serdecznie polecam! :)

Gość gingas
na wszelkie powazne wirusowe zapalenia gardła czy ucha nadaje się tylko duomox -brałam nie raz i poważnie leczy!! a nie tylko zalecza

Gość maleństwo7890
duomox tez brałam kiedyś i pomógł a to najważniejsze

Gość waniliowy jogurt
ale lepiej najpierw zdiagnozować, zrobić wymaz chociażby, mi duomox na zatoki nie pomógł, dopiero cipronex. zależy jaka bakteria...

Gość maleństwo7890
a to racja duomox nie zawsze i nie na wszystkie bakterie

Gość gingas
jednak sam antybiotyk zasługuje na 5tke bo jest bardzo skuteczny i rzadko się zdarza że duomox nie pomoże, ale testy powinni robić by wiedzieć na co go przepisują

Gość gość
Z takimi problemami to juz jest potrzeny prawdziwy specjalista. Zadzwon do http://www.pco-poznan.pl i umow sie na wizyte, bo koneicznie musi CIe ktos zbadac.

Gość gość
we Wrocku, polecam medicus dcl :)

Gość gość
Zapalenie krtani bolesna sprawa :( Sama przez to przechodziłam i wiem jak trudno się to leczy i jak długo. Za pierwszym razem pomogły mi antybiotyki, ale widocznie nie były dobrze dobrane, może za słabe, bo zapalenie wróciło. I wtedy już poszłam prywatnie na konsultacje do dr Zuzanny Gronkiewicz. Mieszkam w Warszawie.

Gość tamarka99
Z takich mniejszych i lżejszych aparatów to Sanity Simple jest w porządku. Mam go krótko i póki co bardzo sobie chwale. Mobilna konstrukcja, długi przewód, pracuje cicho, nie buczy, nie robi wielkich drgań. Co do leków i terapii jakie tutaj można uskuteczniać to jest wszechstronnie. Od przeziębienia po zapalenia płuc.

Gość Konstantinee
Zajrzyj do Radan- Med. Tam maja naprawdę świetnych specjalistów. Mi pomogli. Dlugo meczylam sie z zapaleniem krtani i tchawicy, a po wizycie u laryngologa z radan-med i po wzieciu przepisanych lekow wszytsko przeszlo ;)

Gość eee

Trudno mi jednoznacznie powiedzieć jaki inhalator będzie najlepszy, bo każdy ma inne oczekiwania i potrzeby, ale wydaje mi się, że warto zerknąć do propozycji marki Sanity. Mają sporo modeli między innymi Pro, Baby czy Simple więc będzie można sobie coś dopasować.