Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TenTamten

Witam

Polecane posty

Na kafe od dzis ;) Wczesniej bylem dosc dlugo mialem przerwe ;) nawet dwie kafe znam juz tak ze 4 lata :)

Gość cmok od A........
to kamien z serca mi spadl.... :D ciezki byl...slyszales ten huk ? :D w jakich rejonach Pl szwedasz sie ostatnio ? ;)

cmok od A........ slyszalem az z wyrka spadlem tak zatrzeslo ;) Narazie wielkopolska i lubuskie moze w tym tygodniu do wawy pojade ;) Lily no czasami sie odrywam od rzeczywistosci i tu zagladam ;) a ty jakie nicki mialas wczesniej moze znam ;)

Gość jak wlkp to wpadnij na kawe
;)

Nie bo w poprzednim nicku pokłóciłam się chyba ze wszystkimi :D:D Podróżnik ?

Gość cmok od A........
hehe...doopke potlukles? :D pomasowac ? :P po nowym roku wawke odwiedz ;)...bo teraz niedostepna jestem w Pl...kawe mi obiecales, wiec bedziesz mial okazje sie wywiazac :P

Na kawe z przyjemnoscia ;) Lily mam taka prace ze jezdze prawie po calej polsce ;) A...... az tak wysokiego luzeczka nie mam ale czemu nie ;)

Gość cmok od A........
łÓżeczka :P haha...uwazaj, bo meski, sesksowny tylek , to moj fetysz :P jak mi sie spodoba , to sie nie odkleje ;)

Gość cmok od A........
nic nie obiecuje...ale kto wie ;) nie zakladaj tylko pozniej topiku na kafe, ze Cie kafeterianka zmolestowala :D

Gość cmok od A........
przelatujesz i wracasz co jakis czas...kiedys znow zatesknisz :) uciekam , bo sie za bardzo zagalopuje :D milej nocy :)

No milej nocki ;) Ja jeszcze posiedze moze ktos sie jeszcze odezwie :P Kolezanka widze juz tez uciekla ;)

Nie uciekłam ;) Ale też już idę spać :) Jutro się wyleguje do 9 w łóżeczku :D Dobranoc 🌼 i 👄

Dobranoc to ja tez z kafe uciekam ;) Jak by ktos mial ochote to na @ pisac :) Pozdrawiam ;)