Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1966 K.

Dziwna sprawa!!!!!POmoCY

Polecane posty

Gość 1966 K.

Nie roumiem mojego przyjaciela ....zawszeylismy wobec siebie szczerzy i otwarci. Wkoncu on nadawac zaczol sygnaly ze to nie tylko przyjazn ale i cos wiecej....wiec ja mu powiedzialam ze nie jest mi obojetny . Dalam mu czas na odpowiedz on ze musimy sie spotkac na rozmowe....ciagle o iej mowi a jak sie spotykamy to mowi o wszystkim tylko nie o tym. Potem znowu mi pisze musimy o tym pogadac i kolejny raz nic ....albo milczy jak sie spotkamy. Nierozumiem tego zachowania o co chodzi????POMOCY

Gość fsfdsfds
czeka n twoj ruch to takie trudne

Gość 1966 K.
no ale co ja mam zrobic???? juz mowie mu spotkajmy sie to pogadamy O TYM on mowi ok....i nic z tego nie wychodzi...czy on jest taki niesmiały czy co? juz nie wiem co mam myslec

Gość dssssssssssss
NO to zacznij ty pierwsza mowic

Gość 1966 K.
NO NIE CHC GO ZA BARDZO MOLESTOWAC ZEBY SIE NIE ZESTRESOWAL ALE ZACZYNA MNI TO JUZ WKURZAC TAKI STAN TRWA JUZ OD MIESIACA :((

Zaproś go do siebie na wieczór :) Włącz jakiś romantyczny film. Siądź obok niego na kanapie. Wypijcie butelkę wina :D

Gość eno
chyba niesmialy, a pisze po kieliszku

Gość 1966 K.
problem w tym ze teraz mamyograniczony kontakt i mozemy tylko do siebie pisac ...;(( ja siedze przy kompie on siedzi i mi rozmowa jest o wszytkim i o niczym....po kilku dnaich widze tekst [gdy go nie ma]porozmawiamy kiedys?....K....Ca mnie chwyta czemu nie gada jak siedzimy oboje rownoczesnie....i tak wkolomacieju

Gość 22222222222222222222
Zachowujecie sie jak 10latki

Gość 1966 K.
10 - latki !!!!cos w tym jest .... chyba przestane sie do niego odzywac ...meczy mnie to niewiedziec na czym stoje