Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet__18

Różnica wieku ...

Polecane posty

Gość facet__18

Witam, niedawno poznałem dziewczyne ona w styczniu bedzie miała 15 lat ja w grudniu 18. Zawsze jak sie spotykamy (jej brat to moj kumpel wiec bywam u niej) natarczywie mnie podrywa, ja odpowiadam na te jej zaczepki, zawsze jak przychodze wszyscy rozmawiaja o nas. Ich rodzina jest bardzo blisko ze sobą, nie tak jak moja i zawsze rozmawiaja o wszyskim. Nie raz kolega mowil mi jak rozmawiali o tym, że byl bym z nią swietną parą. Mi osobiście świetnie się z nią rozmawia, jest fajną dziewczyną, często o niej myśle ale sam nie jestem pewien swoich uczuc. Nie pociąga mnie seksualnie ale jako osoba, chodz zachowuje sie dziecinnie. Sam nie wiem co mam robic ... ona ewidentnie cos do mnie czuje a ja nie wiem co mam robic ? Sprobować poznać ją głębiej ?? Ale przecież dzielą nas całe 3 lata rożnicy, prawie 4 (ona 2 gim na 3 lic) .. Co robić ? mam metlik w głowie ... pomocy

Gość facet_18
Nikt nie jest w związku z taką różnicą wieku ?? Eh ...

Gość afasd
jeśli chodzi o róznice wieku to nie jest ona duża.Ale gorzej jest z tym że ma 15 lat-jesli będziesz chciał już z nią współżyć zanim ona skąńczy 16 to będzie to traktowane jako pedofilja.No ale jeśli nie chodzi ci o sex to czemu nie-3 lata to nie duzo.

Gość odpowiadajoncy
Takim dziewczynkom jeszcze pstro w głowie. Różnica wieku nie jest problemem, problemem jest to, że jesteście (a zwłaszcza ona) po prostu za młodzi, na jakis poważny związek. Mówisz, że Cię nie pociąga seksualnie, a wiesz kolego, że seks z 15-latka (obecnie z tego co czytam nawet 14-latka) jest karalny? :D Jeśli chcesz zrobić przyjemność jej rodzince to nie ma sie co zastanawiać czy startować do niej czy nie :P "Poza tym dziwne, że pytasz kogoś, czy ty sam chcesz z nią coś ten teego, sam to powinieneś wiedzieć nie?

Gość facet_18
Nie chodzi mi tu bynajmmiej o sex !! Oczekuje raczej odpowiedzi na pytanie czy bedę w stanie stworzyć z nią dojrzały związek, prawie zawsze jak sie spotykamy to wydaje sie osobą szaloną i niedojrzałą ale czasami potrafi być szczera i poważnie porozmawiać. Sam nie wiem co mnie do niej ciągnie ... Jak mnie przytuli, obejmie to czuje od niej ciepło, jest miło, ale nie myśle odrazu żeby wsadzać ręce niewiadomo gdzie albo robić niewiadom co ... Jakieś 2 miesiące temu kilka razy spotkałem sie z inna dziewczyną, miala ona prawie 16 lat czyli 2 lata roznicy i odrazu wiedziałem ze stworzył bym z nią dojrzały związek, ale między nami nie wyszło ... Nigdy nie miałem dziewczyny, nie jestem doświadczony w związkach, dlatego nie wiem czy ją zignorować i potem żałować, czy może jednnak zacząc się z nią związywać a okaże się, że jest dojrzałą i wartościową osobą Eh ;/