Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i mysle jak

Facet pocalowal mnie dopiero na 3 randce ... Nie myslalam ze tacy jeszcze sa

Polecane posty

Gość i mysle jak

i jestem w szoku, pozytywnym :) ostatnio kazda moja znajomosc konczyla sie dosc szybko w lozku, nie to zebym nad tym ubolewala, bo skoro dwoje doroslych ludzi tego chce i nei ma przeciwskazac to ok, czemu nie korzystac ;) a tu takie cos ... wiem i wiedzialam ze jest niesmialy :) i te jego drzace usta i rece, caly sie trzesl ... chyba w koncu trafilam na kogos normalnego :)

Gość robinia12345
mmm :) też chcę na takiego trafić:)

Gość Optymistique29
W dzisiejszym swiecie ... to chyba niezbyt korzystne cechy, ale jak Tobie odpowiada to sie ciesz :) Gratulacje.

Gość no fakt trafilas
szkoda, ze on gorzej trafil :D

Gość i mysle jak
ja jestem otwarta osoba i daleko mi do niesmialosci i krepacji, ale nie wiem czemu czasami przy nim tez wstydze, a na pewno zastanawiam sie nad swoim zachowaniem, bo nie chcialabym zeby sie sploszyl ;) wiec tym razem niech sie dzieje wola nieba :D

Gość prawda niestety
on nie miał tyle szczęścia co ty :D

Gość i mysle jak
dlaczego cechy niekorzystne ? i dlaczego on gorzej trafil ?

Gość facet 26 lat...
ja sie nigdy nie calowalem,bo tata tylko w dupke mnie zapinal

Gość ej no weź to nie fair
zostaw porządnego faceta porządnym dziewczyną a ty dalej zajmuj sie męskimi dziwkami

Gość no fakt trafilas
jak to dlaczego? niech ona mu powie to "ostatnio kazda moja znajomosc konczyla sie dosc szybko w lozku" i zobaczy jaki bedzie uradowany :D

Gość no fakt trafilas
ej ale serio to smutne, skrzywisz faceta, a on pelen idealow potem bedzie miec kazda dziewczyne za szmatke :o

Gość Optymistique29
Jesli facet sie trzesie przed dziewczyna to znaczy, ze ma jakis rodzaj fobii spolecznej, co oczywiscie nie jest jego dzielem, tylko tak go zaprogramowano (psychika). To ma tez pewnie swoje +, ale w dzisiejszym swiecie przebojowosci to niezbyt korzystne cechy. Ale jak jej to odpowiada, to swietnie :)

Gość i mysle jak
hehe no tak, zapomnialam ze tu same dziewice i prawiczki siedza i tak naprawde nie maja pojecia o jakimkolwiek zyciu :P

Gość robinia12345
i myślę jak - nie przejmuj się tym co tu piszą. Po prostu bądź ostrożna, by tak jak mówisz, nie spłoszyć go, ale skoro jest zakochany ze wzajemnością, to czemu coś miałoby się popsuć?:) powodzenia

Gość i mysle jak
nie mam zamiaru mu o niczym mowic :) tak samo jak mnie nie interesuje jego zycie erotyczne z przeszlosci :P

Gość ale to jest nie fair
że puszczalska zajmie porządnego kolesia :( I nie trzeba być albo dziewicą albo puszczalską. Jest jeszcze coś pomiędzy

Gość no fakt trafilas
hehe no tak sobie mow, ale to nie kwestia dziewictwa, tylko podejscia do zycia i skoro uwazasz ze nic zlego nie robilas, to dlaczego masz opory o tym mowic? :D

Gość i tak bedziesz pouczac ludzi
a sama zwiazek budowac na nieszczerosci tak? :D ale swiatowa dama :D

Gość i mysle jak
nie jestem zadna puszczalska, ale nie mam zamiaru sie z tego tlumaczyc, bo i tak to forum wie najlepiej :D no ale uderz w stol ... :) oporow tez nie mam, wiem po prostu ze z jego strony taki temat na pewno nie padnie szybko, a ja tez nie bede zaczynac, o i wszystko :P