Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gryziniórka

Tabun koleżanek mojego faceta

Polecane posty

Gość Gryziniórka

Mój chłopak ma całą masę koleżanek. Co chwile jakaś puszcze sygnałka, pisze smsa (którego ja oczywiście nie mogę przeczytać) wkurzam się czasem na maxa, on twierdzi, że jestem chorobliwie zazdrosna. I powiedzcie mi kto tu ma rację...

Gość helmelala
Gryziniórka Twoj facet przesadza,poproś kolezankę ,nich do ciebie co jakis czas wysyla smsy,niby od kolegów,on długo nie wytrzyma.

Gość Gryziniórka
Regres czy on ma rację, że ja jestem chorobliwie zazdrosna? czy ja mam rację wkurzając się na niego, za korespondencję z koleżankami?

Gość a ty nie utrzymujesz zadnego
kontaktu ze swoimi kumplami? nie wmowisz mi ze masz same kolezanki! poki wszystko rozgrywa sie na stopie kolezenskiej to w czym problem???

Regres czy on ma rację, że ja jestem chorobliwie zazdrosna? czy ja mam rację wkurzając się na niego, za korespondencję z koleżankami?" teraz po polsku ;) A więc odpowiedz jest prosta Rację ma chłopak ... Jeśli ciebie te smsy wkurzają popros faceta by postawił sie w twojej sytuacji , porozmawiaj z nim by poinformował swoje kolezanki , by te esemesy mogły ograniczyc do niezbędnego minimum ... jak jest kumaty to zrozumie

Gość Gryziniórka
O nieeee!!! i Ty przeciwko mnie :-P Szczerze to najbardziej mnie wkurza, że wszystkim rozpowiada, ze jestem chorobliwie zazdrosna. Tłumaczyłam milion razy, nikt nikogo nie trzyma na siłę, woli Jolę, kasię czy Basię... droga wolna. Powiem brzydko jedyne czego się obawiam to to, żeby nie robił mnie w ch..a :-) Nie zniosła bym tego, że spotyka się z inną dotyka ją, a za chwilę widzi się ze mną i tymi samymi dlonmi dotyka mnie... brrr sama myśl mnie przeraża.

"Szczerze to najbardziej mnie wkurza, że wszystkim rozpowiada, ze jestem chorobliwie zazdrosna" - zasugeruj mu, że możesz w ciekawym świetle przedstawić rozmiar jego członka skoro lubi opowiadać o tym co dzieje się w Waszym związku...

Gość ejbisi
Wcale nie przesadzasz, facetowi powinna wystarczyć jego dziewczyna! A koleżanki to co najwyżej wspólne. Nie znoszę takich facetów co mają miliard koleżaneczek.

Gość Gryziniórka
Mało_stanowczy - akuratnie co do jego rozmiarów, to nie ma kompleksów na tym punkcie, stąd chyba tyle koleżanke :-p wiem, że jak był młodszy to nieźle szalał :-/

Gryziniórka, jak Ty w ogóle nie znasz się na facetach.... No to wypowiedz się na temat nieudolnej techniki:P Poza tym fakt, że teraz nie ma kompleksów nie oznacza, że za chwilę nie będzie ich miał :P Może jest niewystarczająco twardy?:P

Gość Gryziniórka
Oj jakoś taie zagrywki mi nie odpowiadają :-)

Ale podobno przeszkadza Ci gdy opowiada, ze jesteś zazdrosna? Ja nie namawiam Cię do opowiadania o tym co się u Was dzieje tylko do uświadomienia mu, że to kij, który ma dwa końce. Takie dzielenie się wszystkim co w związku uważam za bardzo niedojrzałe, w związku z tym nie proponuje poważnej rozmowy tylko coś na jego poziomie.

Gość termoforka
ja bym tego nie zdzierzyła