Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa jagoda

MINETA

Polecane posty

.. chyba w kozi? :) A powiedzieć o swoich intymnych potrzebach czasami jest trudno, nawet w łóżku... Może podzielcie się nawzajem swoimi najskrytszymi fantazjami, a potem je zrealizujcie...?

Gość malinowa jagoda
wiesz ja moge otwarcie mówić na temat swoich fantazji tylko moj partner ma "zasznurowane " usta ja nie należe do doświadczonych osób,przyznałam mu się , ze jest moim pierwszym partnerem erotycznym, i tez miałam opory żenby go zaspokajac oralnie ale spróbowałam, przekonałam się i spdobało mi się to,dlatego chciałabym odczuc i te przyjemność wzgledem mopjej osoby a nie bede zaczynac kazdego spotkania od prosby zrob mi prosze dzis minetke

Gość facet dla relaksu
Każda część ciała kobiety jeśli zadbana jest stworzona do pieszczot. Minetka jest wspaniałym przeżyciem nawet dla faceta. Ja niestety jestem sam, ale gdybyś Malinko była moją kobietą to bym Cię pieścił od stóp zaczynając po czubek głowy wedle życzenia.

Gość arturrothelast
a mnie to tak szczerze mówiąc brzydzi, robienie minety, cipka mnie brzydzi ehh

artu.... skoro cie ci.pka brzydzi, to musisz byc gejem :O a mi teskno do minety :( moj chlopak jest chory, bedzie mial zabieg i od miesiecy nie wspolzyjemy - o oralu tez nie ma mowy :(

malinowa nie wiem, co Ci doradzic... mysle, ze powinnas go kusic ;) ubierz sie uwodzicielsko, zakrec przed nim pupa, powyginaj sie ;) pokaz to i owo i NIE zaczynaj dawac mu przyjemnosci pierwsza, czekaj na reakcje. Ja jak mialam ochote na minete, to siadalam okrakiem na mojego partnera klate, cala mokra sie w niego wcieralam, a on mnie bral i sadowail na jego twarzy :D

Gość malinowa jagoda
moj sie chyba brzydzi.... abo tego nie robil mowi ze musi sie nastroic dziwny cos mi sie wydaje ze nie robil tego nigdy ma opory i nie chce sprobowac mowie sprobuj jak ci sie nie spodoba to nie bedziesz robil a on nie mam ochoty

Gość malinowa jagoda
mysle ze go kusze siadam okrakiem na kanapie , wyginam sie czesto zskaldam ponczochy niby jest rozpalony ale na minete sie nie godzi

Gość malinowa jagoda
wydaje mi sie ze on sie krepuje i jest malo doswiadczony ?? bo gdyby mial wprawe to byloby mu wszystko jedo a on z tekstem do mnie ze musi mu sie chciec

Gość grenadinne
jezuu porozmawiaj z nim otwarcie. niech powie ci szczerzeo co chodzi albo nara...

Gość malinowa jagoda
wlasnie proowalam z nim porozmawiac, mowie powiedz szczerze o co chodzi a on na to ze musi miec ochote a nie na zawolanie przeciez nie bede go przypierac do muru nic mi nie odpowiedzial poradzcie jak zaczac rozmowe

Gość krystyna zgazowni
powiedz mu tak samo co do lodzika - musze miec ochote. krotka pilka.

Gość danielek233
skończ z nim bo nie będzie ci robił Moja też mi nie robiła loda i nie pomogły prośby i też nie lubiła minety bo uważała że beee

Gość max18
yheyoh jak chcesz zeby ktos cie popiescil i chlapnął minetke to napisz na gg 728437

Gość _Rafcio_22
Nie dość, że lizanie cipy smakuje jak jedzenie ostryg albo innych ślimaków, to jeszcze jest się przy lizaniu blisko odbytu i śmierdzi.

Gość _Rafcio_22
Dlatego wolę chapać dzidę kolegom, bo nie wali tak gównem jak przy minecie :classic_cool:

Gość without_control
czy chlopak moze dziewczynie zrobic minete jak jest ona jeszcze dziewicą?

Gość gość
mineta mniam mniam

Gość Gabriellaaa
Mi się tęskni za minetką, ale nie mam partnera :(

Gość gość
super sprawa lubie jak siada okrakem na usta i po podnieceniu tryska

Gość gość
mój mąż robi mi nieziemską, ja mu loda w ogóle, nie wiem jakoś się nie dopomina....

Gość gość
nie nie nie lodzika uwielbiam i to z finalem w ustach co do minety moja panie sa zawsze spragnione seksu nie musi byc

Gość gość
Wszystko na temat minety znajdziesz na MINETY.PL - po wejściu na stronkę klikasz jedną z reklam i masz dostęp do całego serwisu za free

Gość gośćStary Szalony Gryzlli
po kompiołce lub pod prysznicem a potem kochanko aj aj aj to jest tooooooooooo SSG

Gość gość
Ja lubię gdy màż robi mi minete ale bardzo żadko

Gość gość
rzadko ci robi czy rzadko lubisz?:)