Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfghgjghfgdfdfghjghfg

szukam fotografa robiacego zdjecia aparatem analogowym

Polecane posty

szukam fotografa ktory zrobi mi sesje slubna aparatem analogowym, macie jakies namiary, strony?

Gość Wiarus foto
Czemu chcesz mieć robione zdjęcia aparatem analogowym????? Czym przewyższa on matryce w takich aparatach ja Nikon D3 czy Canon 1D? Wytłumacz mi to logicznie. Czy aby nie jesteś tutaj trolem???????????????/ Gdybyś zadał pytanie o fotografów posługujących się typowo profesjonalnym sprzętem jak wymienione wyżej to bym to zrozumiał.

poniewaz dla mnie maja one zupelnie inny klimat, szukam osoby ktora robi starym analogowym aparatem. niedociagniecia, ziarno :) to juz nie to samo co lustrzanka cyf. ustawiona na wysokie iso, ten klimat jest nie do odtworzenia. i chociaz sama foce lustrzanka (amatorka choc skonczylam szkole w tym kierunku) to czesto siegam po analoga :)

chodzi mi oczywiscie o bialo-czarne zdjecia

Gość foto29
A jednak to jest TROL

Gość jestem zdziwiona....
RETY ALE TE ZDJĘCIA SĄ OKROPNE. Chyba nikt takich zdjęć nie zamawia? zresztą sama już nie wiem.....

zdjecia z tej strony mi sie nie podobaja. dlatego szukam naprawde dobrego fotografa (ogolnie, nie musi sie specjalizowac w zdjeciach slubnych). tu juz nie jest tak hop siup ze poprawi sie to czy owo w photoshopie ;) a zdjecia cyfrowe tez bede miala, ale chcialam tez takie