Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskakaskakaska

problem z orgazmem.

Polecane posty

Gość kaskakaskakaska

mam 18 lat, mam chlopaka, od roku uprawiamy seks, jest on moim pierwszym partnerem. na poczatku naszego zycia seksualnego nie skupialam sie na orgazmie, jakos mi nie zalezalo. okolo 3 miesiecy temu zaczelam sie masturbowac prysznicem, zaczelo sie przypadkowo, doszlam do mojego pieorwszego ograzmu w zyciu i od tego czasu chce dojsc z facetem, ale nie moge! staram sie nie robic sobie dobrze prysznicem, bo czytalam ze im dluzej bede to robic, tym trudniej bedzie mi dojsc z facetem, ale czasem nie moge wytrzymac.. ;( co mam zrobic zeby dojsc przy facecie??

Gość kaskakaskakaska
?

Gość czarpoma
ni e myslec o tym w trakcie..ja jak próbuje sie skupic to wychodzi jeszcze gorzej

Gość kaskakaskakaska
boje sie za ja sie jakos zablokowalam na wszytsko poza prysznicem. dzieki Wam za rady ;)

pewno że się zablokowałaś i tylko będzie gorzej i w końcu dojdzie do tego że z partnerem seks a po jego orgazmie będziesz szła do łazienki niby się wykapać a jemu będzie przykro i tobie głupio.Dobrze że już potrafisz dojść do orgazmu i już nigdy nie będziesz oziębła.Skończ z prysznicem i zacznij początkowo sama dochodzić przy pomocy palców Na pewno nie będzie łatwo ,ale gdy się "wypościsz" jakiś czas Unikaj dotykania stref erogennychs to gdy po czasie zaczniesz się zabawiać to dojdziesz do orgazmu a potem już będzie lepiej

Gość kaskakaskakaska
czyli mam sobie sama palcami robic, potem zrobic przerwe a po niej probowac z facetem?

dziewczyno !!! masz przed sobą życie i to tak szybko nie działa że już jak ciebie facet "dotknie" po przerwie kilku dniowej będziesz miała odlot Trzeba czasu Początkowo sama Potem mu pokażesz jak ma ciebie stymulować i po wielu najprawdopodobnie próbach dojdziesz z partnerem Przecież masz 18 lat i dopiero zaczynasz wchodzić w życie seksualne

Gość kaskakaskakaska
dzieki..;)