Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie do pojecia

tabletki a odchudzanie

Polecane posty

Gość nie do pojecia

Waze sporo i zaczynam dochodzic do wniosku, ze wzrost wagi mial miejsce po zmiane tabletek. Teraz zastanawiam sie nad odstawienie i tak zapytam na forum: czy ktoras z was odstawiajac definitywnie tabsy albo wymieniajac na nuva ring schudla sama z siebie? bo odchudzam sie juz dlugo, ledwo schudne a zaraz waga i tak leci w gore. jak myslicie?

Gość ja przez 3 lata przytylam
25kilo od ponad 1,5 roku nie biore i schudlam 5kilo raptem...

moja kolezanka po odstawieniu schudla ponad 10 kg w miesiac za to druga nie stracila tego, co jej tabletki dodaly mimo, ze 3 lata juz ich nie bierze

Gość gość
jeśli utrzymasz dięte to można na prawdę dużo zrobić ze swoim wyglądem przy stosowaniu uzupełnienia w formie tabletek. ale pamiętaj że dieta to podstawa. tabletki jakie CI polecę to slimcea.

Gość gość
tabletki można używać jako uzupełnienie diety. nie jako główny sposób do szczupłej sylwetki. pomagać na pewno pomagają np przez hamowanie łaknienia i spalanie tkanki w jakimś tam stopniu. ale jak już podchodzimy z nimi do kuracji to konsekwentnie utrzymując dietę i ewentualny ruch jeśli mamy na prawdę sporo do zrzucenia. jak już chcecie polecenie jakiegoś środka to sprawdźcie slimcea. ale pamiętajcie o pozostałych krokach.

Gość gość
Ja byłam na kuracji z preparatem Slimcea. Są to tabletki wspomagające odchudzanie. Odczuwałam na nich hamowanie łaknienia. Świetnie przydaje się to przy utrzymaniu diety bądź zwyczajnemu nie podjadaniu. Efekty to oczywiście spadek wagi. Na początku powolutku, ale po 2 miesiącach mogłam już pochwalić się 7kg mniej.