Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ananas3002

która mi da?

Polecane posty

o matko jedyna, tak sie usmialam, ze teraz nie moge isc na wyklad bo za 20 min sie napewno nie uspokoje!!!!:D:D:D dobrze,ze nie probujesz poderwac laski na mikrofalowke=moze sobie potem cos odgrzac, albo na odkurzacz- moze ci posprzatac pokoj :D:D ZAL ZAL ZAL ZAL

ej to ja na ciebie polece. ale cholera nie mieszcze sie w przedziale:( buuuuuu, te komputery to nic, ale jak mi potem pizze odgrzejesz to git, juz lece.....

Gość ja powiem tak ....
no nie chcę bo jesteś po prostu żałosny :D

jestem w polowie drogi do 30-tki....niestety synku, za stara dla ciebie:)ale dziekuje, poprawiles mi humor, moge juz isc na ten durny wyklad:D

Gość
Ajronku gdybym miała pokazywać to nie robiłabym wyjątków :-D

eh co tam wrazliwy, nie lubie wrazliwych wole umiesnionych. A masz mozg czy tez ci sie w miesien zamienil??Bo jak masz mozg to nie chce, nie lubie facetow z mozgiem, za duzo gadaja:D:D

Gość
przyjaciel a jaki wolisz duży czy mały? bo ja raczej mam nie duży no i zajęty praktycznie 8 godzin dziennie :-D ananas a masz playstation 3 może się dogadamy :-D

ja Ci mogę dać, ale cukierka, jak je rozgryzam to tak fajnie szczelają i wypływa z nich nadzienie 😍

Nie no serio mrożona pizza? Wow...zaimponowałeś mi! Haha...żal! Widać dlaczego nie wymieniłeś inteligencji, bo to oczywiste - u ciebie jej nie ma!

14:00 [zgłoś do usunięcia] dziewicomaniak autorze chyba jednak musisz sie dzis zapoznac z redt tube i poznać uroki wyuzdanego seksu z Renią Grabowską;):D

Gość ananas taki mlody a juz
rosnie z niego meska kurwa:O Zal0osne. nie licz na to z ektoras poleci na takie scierwoco sie puszcza i to przez neta w dodatku. Meskim KUrwoM mowimy stanowcze NIE!!!!!!! Wykup sobie lepiej miejscowe obok tirowek bo tylka tam sie nadajesz, a jak sprzedasz kompa to i moze zaplacisz jakies tirowce to ce upokorzy odpowiednio:D