Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikiiiiii

Zdrowy sen

Polecane posty

Gość wikiiiiii

Chciałam prosić doświadczone mamy o pomoc. Córeczka ma rok i 7 miesiące - jest karmiona piersią tylko na noc Mam problem ze snem nie zaśnie inaczej tylko cały czas przy piersi. W nocy budzi się i nie mam już siły odnosić ją ciągle do łóżeczka bo wraca jakie metody żeby spokojnie można było spać w nocy? Mam jeszcze 3 miesięczna córkę więc czasami to trudne.

ale nie rozumiem?? Twoja córka ma rok i 7 miesięcy i zasypia przy piersi? A to 3 miesięczne? nie karmisz??

Gość wikiiiiii
Byłam tydzień, mała bardzo płakała ale mężowi się udało.. Jak wróciłam to wszytsko zepsułam bo uległam małej. Zreszta codziennie przez 3 dni tak ryczała że dla świętego spokoju, była zazdrosna o małą jak widziała że ją karmie, myślę że najlepiej będzie jak mąż z starszą córeczką wyjedzie na parę dni co wy na to?

Gość wikiiiiii
Karmię maleństwo ok. 21, starsza córka zasypia ok. 22 więc mam rozłożony czas... Wczoraj była u mnie siostra to wogóle się nie upominała o pierś, bo ciocia dała jej butelke, poczytała bajke a mała ładnie zasnęła nie wiem od czego to zależy?

czyli karmisz piersią dwie córki? rok i 7mies to jeszcze nic...moja ciotka (niech ją piorun szczeli taki tłumok wieśniacki) karmi swojego syna piersią choć ten ma już 3 lata i miesiąc...;/

Gość wikiiiiii
jak miała rok i 2 miesiace odstawiłam ja od piersi nie było najgorzej, minął miesiąc urodziła sie druga córeczka wtedy jej wszytsko wróciło o stwierdziłam że no dobrze ale tylko do spania ale z tą ciocą wczoraj się bardzo zdzwiłam. Myślałam nawet żeby poprosic ją o to aby przychodziła przez jakiś czas?

Dziecku kojazysz sie z piersia i cieplem i tak lubi zasypiac,popros ciocie aby przychodzila jakis czas i ja usypiala lub niech maz to robi.

Gość wikiiiiii
To raczej poproszę siostrę bo na męża raaguje płaczem, żaden "pan" jej nie może usypiać ani mój tato, ani męża. Tylko dlaczego tak szybko zapomina nawet o ukochanej piersi wieczrem gsy pojawia się ciocia? to też mnie zastanawia ale troche cieszy :)

ale to nie bardzo tak żeby zacząc karmic po miesiącu odstawienia...po za tym trzeba się nauczyc nie ulegac bo dziecko wejdzie na głowę i wszystko będzie wymuszało płaczem

Gość wikiiiiii
Wiem, dziękuje wam za rady. Zwykle jej nigsy nie ustepuje, ale byłam zmęczona po szpitalu, porodzie itd. Zadzwonię do siostry może wprowadzi się chocicaz na tydzień. Miłego dnia :) Dowidzenia :)

napewno jest Ci bardzo ciężko , jesteś tym wszystkim przemęczona...ja też jestem przemęczona ale może jakoś damy radę. Pozdrawiam